Romario Benzar, accidentare horror la FC Botoșani – Dinamo! Verdictul specialistului: ”L-a lovit cu crampoanele în cap!”

Romario Benzar Dinamo FC Botosani Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 23 Aprilie 2024, 21:27
Data actualizarii: Marti 23 Aprilie 2024, 21:28

FC Botoșani se duelează cu Dinamo în etapa a șasea din play-out-ul Superligii României.

Romario Benzar, scos cu ambulanța de pe teren

În minutul 45+9, Hakim Abdallah a văzut cartonașul roșu din partea lui George Găman, după ce a avut o intervenție extrem de dură asupra lui Romario Benzar. Fundașul moldovenilor a încercat să lovească balonul cu capul, iar jucătorul lui Dinamo a ridicat piciorul și l-a lovit în cap pe Benzar.

Benzar s-a prăbușit pe gazon și a început să sângereze. Medicii au intervenit prompt și i-au aplicat fotbalistului de la FC Botoșani un guler cervical și un bandaj la cap. Ulterior, Benzar a fost scos pe targă și transportat cu ambulanța la spital.

Pentru Abdallah a fost o seară ”neagră”. În minutul 29, la scorul de 1-0 în favoarea moldovenilor, atacantul ”Câinilor Roșii” a ratat un penalty.

Marius Avram, fostul arbitru FIFA, a declarat că jucătorul lui Dinamo a fost eliminat corect de către George Găman.

Decizie corectă a lui Găman: Abdallah și-a lovit adversarul cu crampoanele în cap, adversar care încerca să joace mingea în mod corect. Consecințele atacului au fost foarte vizibile și au dus la transportul imediat al jucătorului cu ambulanța la spital. Astfel de atacuri trebuie sancționate cu cartonaș roșu”, a spus Marius Avram, conform iamsport.ro.

Clasamentul din play-out-ul Superligii României

Clasamente oferite de Sofascore
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!