"Romania nu merita o echipa precum Steaua!" Duckadam, atac la suporterii Stelei: "Ma deranjeaza foarte mult pasivitatea asta!"

Autor: Sport.ro
Joi 10 Septembrie 2015, 17:11

	"Romania nu merita o echipa precum Steaua!" Duckadam, atac la suporterii Stelei: "Ma deranjeaza foarte mult pasivitatea asta!"

Helmuth Duckadam spune ca suporterii au o parte din vina pentru conflictul fara sfarsit dintre Steaua si Armata.

Duckadam e de parere ca lucrurile ar fi stat cu totul diferit daca suporterii Stelei s-ar fi implicat activ in problemele din ultimele luni ale echipei.

"Pe mine ma deranjeaza un lucru. Vad cu cata pasivitate privesc lucrurile suporterii si galeria. Ma intreb daca se intampla acest lucru la Partizan sau la Legia, galeriile stateau la fel de pasive? Toata lumea asteapta. Oare ii vor lua echipa lui Becali? Oare ii dau sigla inapoi?"

"Eu cred ca la ora actuala Romania nu merita aceasta echipa Steaua. Nimeni nu se implica concret si toata lumea o paseaza de la unul la altul. Asta e parerea mea.", a spus Duckadam la DigiSport.

Presedintele de imagine al Stelei nu e convins ca discutiile dintre Valeriu Argaseala si George Boroi se vor finaliza cu un consens intre cele doua tabere.

"Atat timp cat nu se intalnesc doi oameni care au puterea de a lua o decizie, ne amagim. Se intalnesc domnul Argaseala cu domul Boroi si apoi fiecare trebuie sa mearga la Becali sau la ministru. Trebuie sa se intalneasca 2-3-5 oameni dar care sa aiba o putere de decizie si dupa discutii sa ajunga la o concluzie. Asa o lalaim si nu stim. Eu m-am bucurat pentru echipa, care are nevoie de liniste si de acel complex. Din ce observ, insa, nu e nimic clar", a mai spus Duckadam.

Mărturia unui marinar român, martor la incendiile din Turcia: „Încercau să stingă incendiul cu mâinile goale”
BRAT
Modifică setările cookies