Robert Niță îl face praf pe un fost antrenor din Superligă: "Un pomanagiu și un paharnic"

Robert Nita dan sucu Ionut Chirila Neil Lennon Superliga Superliga Robert Niță / Foto - Gabriel Chirea
Ionuț Stoica
Data publicarii: Marti 28 Mai 2024, 08:12
Data actualizarii: Marti 28 Mai 2024, 08:12

Fostul mare atacant al Rapidului a răbufnit, după ce Ionuț Chirilă a criticat decizia lui Dan Șucu de a-l alege pe Neil Lennon ca antrenor.

Liber de contract din iarna anului 2021, de când a plecat de la Academica Clinceni, Ionuț Chirilă a criticat decizia lui Dan Șucu de a numi un antrenor străin la gruparea giuleșteană.

Cu câteva zile în urmă, tehnicianul declara că nu întelege de ce s-a ajuns la acestă decizie și susținea că a încercat chiar să oprească acest lucru din a se întâmpla.

  • Robert Niță

"Eu mi-am oferit disponibilitatea să îi spun nişte lucruri să îl ajut. Pentru că el este pe nişte piste total greşite şi influenţat de nişte ‘Mesia’, care de fapt au alte interese şi au participat la distrugerea fotbalui românesc influenţând numiri de antrenori. Antrenori care se plimbă pe la toate echipele, se duc în vestiar pe la Steaua, după vin la Dinamo… după îi spun lui Dan Şucu ce trebuie să facă", declara Ionut Chirilă zilele trecute, conform Antena Sport.

Robert Nită, atac fără perdea la adresa lui Ionut Chirilă: "A descoperit flecurile de la pantofi, voi vă daţi seama?"

Într-un videoclip postat pe contul său oficial de Youtube, Robert Niţă, fost mare atacant, a reacționat la declaraţiile făcute de Ionuţ Chirilă după numirea noului antrenor de la Rapid.

”Nu înţeleg ignoranţa acţionarului majoritar de la Rapid, a domnului Şucu. Cu toată simpatia şi prietenia pentru domnia sa, dar nu îl ai pe <<Mesia>>... Am văzut că pantofarul (n.r. Ionuţ Chirilă) aminteşte de <<Mesia>> şi bate apropouri la numele de <<Mesia>>, la aura asta, <<că mergi la Dinamo, la Steaua>> Tu (n.r. Ionuţ Chirilă) care la masa lui Mesia erai veşnic invitat, un pomanagiu şi un paharnic.

Doamne, este o mare jignire pentru Mesia să fie adus în discuţie de această domnitate. Patronul Rapidului vrea să facă un business, să facă bani.. Să te rogi de această somitate să vorbească cu tine, să te sfătuiască. A descoperit flecurile de la pantofi, voi vă daţi seama?

Nu este uşor să iei nişte stocuri, să le iei, să le ştergi de praf şi să le vinzi de 7-8 ori mai scump şi să îi convingi pe ăia că e la modă, cu toate că e capăt de linie.

O astfel de persoană trebuie preţuită, pusă în toate cunoştiinţele. Voi vă daţi seama ce vizionar? Dacă a inventat pasul în diagonală de la fundaşul central în extremă şi aşteptarea la semafor până vine ăla la învăluire. Un Picasso al fotbalului!

Cu toată simpatia pentru Dan Şucu, nu se poate să ignori... Vorbeşti cu Mircea Lucescu şi nu bagi în seamă somitatea supremă... De asta Rapid este unde este”, a spus Robert Niţă, pe canalul său de YouTube.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!