"Este pe niște piste total greșite". Ionuț Chirilă a criticat deciziile lui Dan Șucu

Neil Lennon Ionut Chirila Rapid Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 23 Mai 2024, 20:59
Data actualizarii: Joi 23 Mai 2024, 21:09

Neil Lennon (52 de ani) a fost prezentat oficial la Rapid, iar acționarul majoritar al giuleștenilor, Dan Șucu, a oferit și el declarații.

Neil Lennon, fost jucător și antrenor emblematic la Celtic, era liber de contract din octombrie 2022, când s-a despărțit de Omonia Nicosia. Tehnicianul din Irlanda de Nord a semnat un contract pe două sezoane cu Rapid.    

Ionuț Chirilă nu crede în Neil Lennon

Tehnicianul este de părere că Dan Șucu nu a făcut o alegere inspirată, fiind de părere că suporterii giuleșteni se așteaptă la un stil de joc diferit de cel britanic.

"O greșeală, după părerea mea! O să spun o poveste și o să-l parafrazez pe tata, ca să-i spunem și domnului Șucu, care la un moment dat a strigat: ‘Gigi, venim!’, și când să vină a făcut un punct în play-off.

Eu am vrut să îi spun niște lucruri, nu a discutat cu mine, deși eu sunt un om care a făcut câteva milioane la Rapid și ar fi trebuit să aibă un dialog. Eu mi-am oferit disponibilitatea să îi spun niște lucruri, să îl ajut. Pentru că el este pe niște piste total greșite și influențat de niște ‘Mesia’ care se plimbă pe la toate echipele, se duc în vestiar pe la Steaua, după vin la Dinamo… după îi spun lui Dan Șucu ce trebuie să facă.

Noi aducem un antrenor nord-irlandez care a lucrat în Scoția foarte mult timp. Nu știu ce îi va da Rapidului, pentru că Rapid este o stare de spirit. Rapid arde pentru fotbal", a declarat Ionuț Chirilă, potrivit as.ro.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!