Liga 1

Rica Raducanu: "Ar fi bun un muzeu la Rapid, dar sa avem ce pune in el!":)

Rica Raducanu a fost prezent la inaugurarea muzeului Stelei, echipa cu care a castigat o Cupa a Romaniei.
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 23 Decembrie 2008, 14:30
Data actualizarii: Marti 23 Decembrie 2008, 14:53

Legenda Rapidului face haz de necaz si spune ca si-ar dori un muzeu si in Giulesti, insa pentru asta ar trebui ca rapidistii sa castige trofee.

Revenind la problemele actuale, Raducanu spune ca spera ca Rapidul sa nu retrogradeze, desi crede ca va ajunge sa joace cu juniorii in Liga I.

"Am venit cu placere sa vad muzeul. Imi aduc aminte de Cupa Romaniei pe care am castigat-o la Steaua si de campionatul luat de Steaua dupa meciul ala cu Sportul Studentesc, atunci cand mi-a cazut mingea pe spate. Am jucat si eu aici un an si jumatate, am amintiri frumoase, nu puteam sa nu vin la inaugurarea muzeului, daca am fost invitat. Nu cred ca rapidistii mi-ar reprosa acest lucru. De ce sa-mi reproseze? Daca face si Dinamo asa ceva, ma duc si acolo. De ce sa nu ma duc? Pe vremea noastra, altfel era fotbalul, nu exista ura asta care e acum. Ar fi frumos sa facem si la Rapid un muzeu, dar sa si avem ce pune in el. Deocamdata, Rapidul are probleme, cred ca o sa joace cu juniorii. Anul asta, Rapidul nu retrogradeaza, dar la anul cine stie?", a spus Raducanu.

ULTIMELE STIRI

Modifică setările cookies