Revenire la FCSB după jumătate de an! Anunțul făcut înaintea derby-ului cu CFR Cluj

FCSB CFR Cluj Ovidiu Popescu Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 03 Februarie 2023, 09:47
Data actualizarii: Vineri 03 Februarie 2023, 09:44

Ovidiu Popescu (28 de ani), jucătorul lui FCSB, este din nou apt de joc, după o pauză de aproximativ șase luni cauzată de o accidentare gravă.

Pe 6 august, la un meci cu CS Mioveni (1-1), fundașul dreapta al lui FCSB a suferit o ruptură la nivelul ligamentelor încrucișate, iar din acel moment nu a mai apărut în lotul echipei sale la meciurile din Liga 1, Cupa României sau Conference League.

Ovidiu Popescu și-a anunțat revenirea pe teren înainte de CFR Cluj - FCSB

Cu două zile înaintea derby-ului cu CFR Cluj (duminică, 21:00), Ovidiu Popescu a anunțat că este din nou apt și ar putea face parte din lotul care va face deplasarea în Gruia.

"Ovidiu Popescu revine pe teren", scrie într-o imagine distribută de fotbalistul lui FCSB pe rețelele sociale.

În acest sezon, Ovidiu Popescu a apucat să joace în șapte meciuri la FCSB și a fost folosit pe trei poziții diferite: fundaș dreapta, fundaș stânga și mijlocaș defensiv.

Mihai Stoica: "Ovidiu Popesu arată ca un bodyguard"

Fundașul dreapta al FCSB-ului, Ovidiu Popescu, s-a accidentat la începutul sezonului, iar Mihai Stoica vorbea în decembrie despre o posibilă revenire a apărătorului în februarie. Totodată, managerul general spunea că Ovidiu Popescu arată excelent, având o masă musculară asemenea unui „bodyguard”.

„Ovidiu a ieşit la alergare, arată excepţional, excepţional. Cam în februarie, el arată perfect. Ca să treacă perioada revine în februarie, că el arată perfect. Şi-a refăcut masa musculară, deci cum arată acum... Bodyguard, bodyguard, doar că trebuie să treacă... Unii stau câte un an la aceste accidentări. Lui Ovidiu i s-a rupt grefa, dar arată impecabil. Îl ajută corpul!”, a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!