Pleaca Ianis Hagi de la Genk dupa 6 luni?! Petrescu a anuntat la ce echipa din Liga 1 ar putea juca: "Acolo i-ar fi cel mai bine!"

Echipa lui Dan Petrescu se pregateste de perioada de transferuri.

CFR Cluj inca lupta pe doua fronturi si cauta intariri in iarna. Avand in vedere ca Ianis Hagi si Alexandru Chipciu sunt aproape de o despartire de echipele lor de club din Belgia, Dan Petrescu a fost intrebat daca cei doi ar fi buni in Romania. Super Dan i-ar vrea pe Chipciu si Hagi Jr. la Cluj, dar e constient ca-i va fi greu sa-i ia. Petrescu e de parere ca lui Hagi i-ar fi cel mai bine la Viitorul.

"Normal! Ar fi buni si pentru CFR amandoi. Avem foarte multi jucatori aici, sa vedem cine vrea sa plece, cine vrea sa ramana... Sa vad si eu pe cine vreau sa pastrez. Va fi o campanie buna pentru noi. Nu cred ca vor fi multe mutari, dar daca apare un jucator de genul asta, ne intereseaza. Daca Ianis Hagi se intoarce in Romania, nu cred ca se intoarce la CFR. Cred s-ar intoarce la Viitorul, asta e parerea mea. Acolo ii e cel mai bine. Care e cel mai bun antrenor pentru el? Nu Gica? Ramane de vazut ce va fi, dar nu cred c-ar fi bine pentru el sa se intoarca in Romania, ar fi bine sa ramana cat mai mult in strainatate", a declarat Petrescu intr-o conferinta de presa.

Jurnalistii belgieni au scris ca Alex Chipciu ar putea ajunge la FCSB sau Craiova, dar Mihai Stoica a dezmintit informatiile, spunand ca a discutat cu acesta si i-a recomandat sa continue in vest. VIDEO PROTVPLUS.RO

Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33
Bugetul Capitalei pentru 2020: De unde se așteaptă bani și ce investiții se vor face
BRAT