"Retrogradarea insolventelor NU e solutia!" Mesajul sefului LPF catre echipele aflate in insolventa. Ce trebuie sa faca de urgenta

"Retrogradarea insolventelor NU e solutia!" Mesajul sefului LPF catre echipele aflate in insolventa. Ce trebuie sa faca de urgenta

Gino Iorgulescu spune ca fotbalul din Liga I este intr-un moment critic. Aproape jumatate dintre cluburile din Liga I se afla in insolventa, iar conducatorii trebuie sa o ia de la zero, fara datorii.

Gino de la Liga nu crede in propunerea lui Hagi - insolventele sa fie retrogradate. Spune ca nu asa se pot rezolva problemele in Liga I.

"Cei care conduc cluburile de Liga 1 ar trebui sa fie ceva mai realiști, pentru ca nu traversam o perioada benefica fotbalului. Pe de alta parte, insolventa in care se afla mai multe cluburi ar trebui sa le disciplineze financiar, sa-i faca pe conducatori sa fie mai realisti in ceea ce priveste previziunea realizarii unui buget."

"Retrogradarea echipelor aflate in insolventa nu este o solutie! insolvența poate fi benefica daca in perioada celor trei ani, cat dureaza in mod normal o astfel de stare financiara, conducatorii vor intelege sa nu mai semneze cu jucatorii contracte pe care apoi nu le pot plati"
, a declarat Gino Iorgulescu pentru DigiSport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ședință de Guvern. Noi măsuri de relaxare a restricțiilor în România, de la 1 iulie
BRAT
Modifică setările cookies