"Respect Steaua, dar vrea sa fac un meci mare in Ghencea!"

Autor: Sport.ro
Luni 16 Februarie 2009, 14:54
"Respect Steaua, dar vrea sa fac un meci mare in Ghencea!"
 Viorel Moldovan vrea sa faca praf Steaua in primul meci din returul Ligii 1 chiar in Ghencea.

 "Sunt multumit de cantonamentul din Antalya, baietii s-au comportat foarte bine. Suntem pregatiti din toate punctele de vedere pentru returul campionatului. Asteptam cu nerabdare debutul returului pentru ca perioada de pregatire a fost foarte lunga, suntem la limita rabdarii pentru ca vrem sa redescoperim competitia adevarata.

Suntem pregatiti pentru a face un meci mare in Ghencea. Respectam Steaua, dar atat si nimic mai mult. Am mare incredere in echipa ca se va prezenta la parametri maximi in acest meci. De cand s-a terminat turul ma gandesc la acest meci care e foarte important pentru noi. Vreau sa debutam in forta in retur", a spus Moldovan.

Fostul international roman este convins ca echipa va realiza obiectivul impus de conducere si anume clasarea pe un loc de Cupa UEFA la finalul sezonului. "S-au schimbat multe la Vaslui, e o echipa noua, vreau sa construiesc o echipa ambitioasa, performanta si sa obtinem ceea ce ne-am propus, calificarea in Cupa UEFA. E un obiectiv realizabil. Trebuie sa confirmam asteptarile. Muncim mult pentru a realiza acest obiectiv. Sper sa fim surpriza placuta a returului, nu numai eu, si baietii, si patronul. Vreau ca la finalul returului sa fim calificati in Cupa UEFA. E prea devreme sa ma gandesc la altceva", a explicat acesta.

Cinci zile de haos în SUA. Un polițist și doi civili au murit în conflictele violente
BRAT