Replica Stelei dupa mesajul ironic al lui Tamas la adresa "clonei perfecte": "Clona asta joaca de 11 ani in grupele europene"

La cinci zile dupa scandalul care l-a exclus de la Steaua, Tamas s-a trezit sa ofere prima reactie publica, un mesaj ironic la adresa echipei pentru care a jucat timp de aproape un an.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 22 Iulie 2015, 11:49
Data actualizarii: Miercuri 22 Iulie 2015, 12:03

Tamas a ras de "clona perfecta" pe Instagram, facand referire la ironiile care au curs pe retelele de socializare la adresa Stelei dupa procesul pierdut cu Armata, prin care clubul de fotbal s-a transformat, obligat de instanta, in FCSB.

Primul raspuns din tabara Stelei a venit din partea lui Helmuth Duckadam, la Ora Exacta in Sport.

"Aceasta clona perfecta joaca de 11 ani in grupele europene. Mai mult ce as putea sa spun? Tamas a venit la aceasta clona pe bani multi si din pacate nu a stiut sa aprecieze aceasta clona, daca el asa considera ca este."

"Din partea noastra a avut toata deschiderea, din partea staff-ului la fel, a fost titular, a avut tot sprijinul nostru."

"Daca el nu se poate abtine de la unele lucruri este strict problema lui. Parerea mea personala e ca n-a fost o inspiratie prea grozava aducerea lui Tamas la Steaua.", a spus Duckadam la Sport.ro.

"Mai bine sa fiu eu cu mii si mii de defecte... decat ca voi, clone perfecte" - Gabi Tamas
Modifică setările cookies