Steaua alex chipciu Superliga

MILLION DOLLAR EXIT! Transferurile care anunta urmatoarea plecare de TOP de la Steaua? Are 5 luni sa-si BETONEZE cota de transfer

STEAUA - TRENCIN ESTE LIVE LA PROTV, AZI LA 21:30

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 22 Iulie 2015, 11:30
Data actualizarii: Miercuri 22 Iulie 2015, 11:35

Ultimele transferuri reusite de Steaua in aceasta vara ar putea anunta si viitoarele plecari de la club. Gigi Becali si-a intarit acum lotul pentru obiectivul de a se califica in Grupele Ligii, dar va ramane fidel planului de a obtine cu orice pret profit.

Daca si De Amorim va veni la Steaua, in mod cert din iarna Becali se pregateste sa se desparta de un alt "veteran" din lot. Alex Chipciu este alaturi de Varela principalul produs de export al Stelei in acest moment. Becali vrea sa scoata milioane de el, dar dupa forma slaba din returul campionatului trecut lucrurile s-au complicat putin.

Chipciu pare sa-si fi revenit odata cu meciul cu Pandurii, cand a reusit o dubla, iar odata cu performantele tot mai bune si cota sa va creste. Pana in iarna, Alex Chipciu are tot timpul sa isi creasca randamentul, astfel si cota de transfer urmand sa i se mareasca.

Gigi Becali si-a facut clare intentiile inca de acum cateva luni:
"Il mai vand si pe Varela si iau sapte-opt milioane, il mai vand pe Chipciu si mai iau cinci-sase milioane. Dar stati linistiti. Fiecare isi face socotelile lui. Asa le transmit la toti: fiecare sa-si faca socoteala lui de acasa. Eu imi fac socoteala mea de acasa. Si eu mi-o fac pe a mea la Steaua"

Odata cu o potentiala plecare a lui Chipciu, Steaua va ramane acoperita in flancul stang. Acolo Hamroun a impresionat deja, iar daca si De Amorim va sosi, Radoi nu va avea emotii.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!