Replica pentru Sumudica dupa ce a acuzat Pandurii ca a tras pentru Steaua: "A uitat seara in care a fost mai stelist decat mine"

Marius Sumudica a sugerat faptul ca Pandurii s-a mobilizat la capacitate maxima cu Astra pentru a ajuta Steaua in lupta pentru varful clasamentului.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 14 Septembrie 2015, 12:13
Data actualizarii: Luni 14 Septembrie 2015, 12:30

In replica, Narcis Raducan i-a amintit lui Sumudica seara in care "a cantat in vestiar pentru Steaua", facand trimitere la meciul castigat de Astra in fata ASA-ului in finalul sezonului trecut, decisiv pentru lupta la titlul.

"N-aveam niciun motiv sa tinem cu Steaua, pentru ca Steaua are aceleasi puncte cu noi. Eu chiar mi-as dori ca Astra sa joace bine cu Steaua, pentru ca ne-ar ajuta sa depasim Steaua in clasament."

"Am o relatie foarte buna cu Sumudica, dar s-a mai stricat putin relatia cand a indepartat-o pe Targu Mures de la titlu. Aunci nu mai eram eu stelist, el era stelistul."

"Eu i-am reprosat atunci faptul ca a inceput sa cante in vestiar cand i-a dat titlul Stelei. Erau glume..."

"Sumi era suparat dupa meci si cand e suparat ii acceptam reactiile", a spus Narcis Raducan la Sport.ro.

Presedintele clubului Pandurii Targu Jiu a oferit o explicatie amuzant pentru imaginile surprinse de televiziune, in care Edi Iordanescu, suspendat pentru acest meci, a comunicat in permanenta cu banca tehnica prin telefon. Rezerva Erico a fost surprins folosind hands free-ul chiar inainte sa intre pe teren.

"Edi mi-a spus ca asculta muzica, nu stiu daca vorbea cu banca tehnica. A aparut un videoclip tare acum si cred ca asta asculta. Erico probabil ca vorbea cu rudele de acasa", a mai spus Narcis Raducan.

Modifică setările cookies