Replica lui Nicolae Dică, după ultimul ordin dat de Gigi Becali la FCSB

Nicolae Dica FCSB Gigi Becali Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 28 Octombrie 2022, 22:22
Data actualizarii: Vineri 28 Octombrie 2022, 22:19

Gigi Becali, patronul lui FCSB, a avut un discurs dur după remiza obținută contra lui Anderlecht, scor 2-2, în grupele Conference League.

Omul de afaceri a criticat mai mulți jucători, precum Florinel Coman, Malcom Edjouma sau Joyskim Dawa, însă a avut un reproș îndrept și către antrenor. Becali a spus că vrea să vadă un procentaj al posesiei mult mai mare, iar echipa să paseze mai mult.

Nicolae Dică: "Pentru mine sunt importante rezultatele acum. Am vorbit și cu patronul"

Nicolae Dică a reacționat după declarațiile lui Gigi Becali și a explicat că în prezent este interesat de rezultate, nu neapărat de posesie.

Totuși, tehnicianul îi promite patronului că va încerca să rezolve și această problemă în viitorul apropiat.

"Nu știu declarațiile patronului. Am înțeles asta cu posesia, am avut o discuție cu patronul când a venit și la bază. Și telefonic vorbim. Într-adevăr, așa este, își dorește mai multă posesie, dar îmi doresc să avem rezultate în acest moment - asta i-am spus și dânsului - și cu siguranță în viitor vom avea o posesie mult mai bună. 

Noi și acum avem în campionat posesie, în jur de 60%. Importante pentru echipă și pentru mine sunt rezultatele acum", a spus Nicolae Dică, pentru Fanatik.

VIDEO Rezumat Anderlecht - FCSB 2-2

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!