Adi Popa Helmuth Duckadam Steaua Superliga

Replica incredibila, Adi Popa sare la gatul lui Duckadam: "Sa vina si el mai des pe la teren! Am investit salariul meu pe un an pentru nunta asta"

Duckadam l-a criticat pe Adi Popa ca si-a programat nunta tocmai in ziua in care Steaua joaca un meci crucial in lupta pentru titlu.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 15 Mai 2015, 12:14
Data actualizarii: Vineri 15 Mai 2015, 12:16

Adi Popa a dat o replica surprinzatoare dupa ce a fost criticat de Duckadam pentru ca si-a programat nunta chiar in ziua meciului cu FC Brasov.

"Nu permit nimanui sa vorbeasca despre mine atunci cand e vorba de partea personala, de familie. Am ales data impreuna cu antrenorul Galca, inca din luna octombrie a anului trecut."

"Am investit foarte mult in acest eveniment si nu pot, cum spune domnul Duckadam, sa o mut. Am investit salariul meu pe un an. Poate domnul Duckadam daca ar veni mai des pe la teren, ar cunoaste tot ce v-am spus si nu m-ar mai judeca la TV.", a declarat Adi Popa la DolceSport.

"Si-a ales gresit data nuntii"

Helmuth Duckadam l-a criticat pe Adi Popa pentru decizia de a-si programa nunta chiar in ziua in care Steaua are un meci capital in lupta la titlu.

"Este o pierdere pentru echipa ca el nu va participa la joc. El nu este chiar in forma cea mai buna, cea pe care ne-o dorim noi, insa ramane un jucator foarte important la Steaua, care ne va lipsi la Brasov. Invitatii de la Steaua probabil ca vor merge la nunta dupa joc. Cred ca si-a ales gresit data nuntii, din punctul meu de vedere. Trebuia sa o faca dupa 31 mai, cand se stia ca se intra in vacanta."

"Ai nunta, tu nu poti sa joci, mai ales cand e nevoie de tine. Mai mult, colegii sai voiau sa mearga la nunta, acolo unde, daca te duci dupa meci, nu poti sa nu te simti bine. Dar sa nu uitam ca avem meci din 3 in 3 zile, urmeaza finala Cupei Ligii, sunt zile decisive, cu 5 meciuri decisive pentru soarta echipei, pentru cea a antrenorului, pentru viitorul clubului si pentru tot."

"Adi Popa si-a ales gresit data nuntii, asa cred eu", a spus Duckadam la Sport.ro.

FC Brasov - Steaua se joaca sambata, de la ora 18:30

Modifică setările cookies