Replica imediata a lui Sumudica dupa ce Becali l-a trimis sa ia notite de la Hagi: "Cu tot respectul, am rezultatele mele!"

sumudica FCSB Gica Hagi Gigi Becali Superliga Replica imediata a lui Sumudica dupa ce Becali l-a trimis sa ia notite de la Hagi: "Cu tot respectul, am rezultatele mele!"
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 13 Mai 2019, 21:48
Data actualizarii: Luni 13 Mai 2019, 21:55

Gigi Becali nu risca sa-l aduca pe Sumudica la FCSB.

Sumudica nu e dorit in unanimitate de fani, iar Becali nu vrea sa-si puna suporterii in cap. Inainte ca patronul FCSB sa afle parerea fanilor i-a recomandat lui Sumudica sa mearga la antrenamentele lui Gica Hagi pentru a-l urmari pe "Rege" la lucru.

Replica lui Sumudica nu s-a lasat asteptata prea mult. Fost campion al Romaniei cu Astra, Sumudica a punctat ca a castigat 5 dintre cele 8 meciuri jucate impotriva lui Hagi.

"Eu, niciodata, cu tot respectul pentru Gica Hagi, nu pot sa ma duc la antrenamentele lui pentru a vedea cum joaca echipa lui dintr-o singura atingere. In acest moment, este 5-3 pentru mine in meciurile directe cu Gica Hagi. Nu m-as duce sa urmaresc niciun antrenor roman, pentru ca am rezultatele mele", a declarat Marius Sumudica la DigiSport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!