Replică dură a lui Dumitru Dragomir pentru jucătorii de la FCSB: "N-am văzut asemenea haos la o echipă"

FCSB Dumitru Dragomir edi iordanescu Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 30 August 2021, 17:10
Data actualizarii: Luni 30 August 2021, 17:17

CFR Cluj s-a impus cu 4-1 în fața celor de la FCSB, în etapa a șaptea din Liga 1.

Campioana României a făcut un joc foarte bun, reușind să păstreze seria de invincibilitate în competiția internă.

Dumitru Dragomir, fostul președinte LPF, a făcut câteva declarații despre situația de la FCSB, explicând că una dintre problemele echipei antrenată de Edi Iordănescu are legătură cu pregătirea fizică precară. 

"Jucătorii FCSB-ului nu fug, rețineți! A depășit cineva de la ei 10.000 de metri alergați? Eu n-am văzut asemenea haos la o echipă. Sunt niște spații între compartimente cum eu n-am văzut nici la Divizia C. 

Iertați-mă, dar avea Nea Gigi Mulțescu o expresie: 'Băi, parcă ați fi avorțați!'. FCSB are nevoie de jucători cu personalitate, cu moral de competiție mare. Dacă alergi mult, acoperi deficiențele tactice din valoarea jucătorilor. Dar unii nu pot să alerge, rămân pe la 70 de metri de porțile lor. Nu face nimeni faza a doua, eu n-am văzut așa ceva până acum.", a declarat Dumitru Dragomir pentru GSP Live. 

Gigi Becali încă speră la campionat
 

Patronul roș-albaștrilor consideră că diferența de puncte față de liderul CFR Cluj, formația aflată la a șaptea victorie din tot atâtea meciuri, e facil de surmontat. 

Intrat în direct luni dimineața la Pro X, Becali susține că are răbdare până când echipa sa se va exprima la un nivel compatibil cu aspirațiile sale. 

"L-am pus pe Edi, am încredere în el, merg pe mâna lui. Ce s-a întâmplat aseară a fost ghinionul cu apa, noi nu suntem echipă să jucăm pe baltă. În al doilea rând, accidentările lui Coman și Șut și gafele lui Octavian Popescu și Vlad.

Merg pe mâna lui Edi, este un fleac diferența de 12 puncte, sunt 6 puncte la ora asta pe care le putem diminua sau să trecem peste ei chiar la sfarsitul sezonului regulat.", a declarat Gigi Becali, luni dimineața, la Ora Exactă în Sport de la Pro X.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!