Reguli noi de la Gigi! "Distractie cu gagici si circ pe teren"

Autor: Sport.ro
Marti 24 Noiembrie 2009, 07:57
Reguli noi de la Gigi! "Distractie cu gagici si circ pe teren"

Gigi Becali si-a atacat dur jucatorii pe care i-a acuzat ca s-au comportat neprofesionist cu Astra si a anuntat ca schimba regulile la Steaua!

Seful din Ghencea a facut praf pe toata lumea dupa meci: pe jucatori pentru ca nu asculta de Stoichita si pe antrenorul Stelei pentru ca nu-i face pe jucatori sa ii stie de frica.

"Stoichita trebuie sa ii faca sa stie de frica. Numai in cantonament sa ii tina. Cu doua zile inainte de meci sa nu mai plece nicaieri. Dar jucatorii Stelei sint vedete, domne, ei trebuie sa se distreze cu gagici si fac circ pe teren dupa. Sa vezi de-acum ce reguli strice am sa impun eu", a amenintat Becali la gsptv.

Extrem de nervos dupa meci Gigi a uitat si de razboiul cu fanii: "Jucatorii trebuie sa invete minte ca nu te joci cu fotbalul. Nu ma intrebati de suporteri, ca sunt suparat. Imi arde mie de ei?", a spus Becali la plecarea de la stadion.

Primele masuri pentru Gigi Becali dupa esecul cu Astra: ii arde pe jucatori la bani:

"Mai mult, stelistii nu vor mai incasa primele din campionat pana la sfarsitul acestui sezon. "De ce sa le mai dau bani? Nici un ban nu o sa mai vada! Daca luam campionatul, le dau primele. Daca nu, ce prime sa le mai dau?", a explicat Becali.

Steaua renunta la Petre Marin si Pawel Golanski: "Lui Petre Marin i-am facut o oferta sa ramana in cadrul clubului. Daca vrea sa mai joace fotbal, sa se duca in alta parte, ca eu nu il tin la Steaua pana la 45 de ani. Cu Golanski ce sa mai fac? E mai mult accidentat!", a precizat Becali.

 

Alashkert - FCSB, in turul 2 al UEFA Europa League, se vede joia viitoare, de la 20:00, IN DIRECT la ProTV

LIVE VIDEO Simona Halep își prezintă trofeul la bordul unui autobuz etajat, la Constanța
BRAT