REGULA lui Razvan Lucescu ii da emotii lui Mutu! "Il stiu prea bine: el NU face asa!" Ce se va intampla in vestiarul de la Ploiesti:

► Sport.ro prezinta: VLAD, Killerul de Vulturi! Tottenham - Benfica, joi 22:00, in direct la Sport.ro si Voyo.ro

S-au inteles bine la nationala, apoi s-au certat cand Mutu a calcat stramb dupa 0-5 cu Serbia. Lucescu si Mutu s-au impacat, pana la urma, insa trebuie mentionat ca Luce jr. e omul care i-a dat interzis lui Adrian la nationala.

Acum, cei doi trebuie sa lucreze din nou impreuna, la Petrolul, acolo unde Mutu e vedeta, iar Lucescu e noul antrenor, dupa plecarea lui Contra - cel care a insistat ca Briliantul sa revina in Romania.

Dinu Gheorghe, presedintele celor de la Astra, a vorbit la Sport.ro despre relatia dintre cei doi, din postura de om care a lucrat cu Lucescu atat la Rapid, cat si la FC Brasov.

"Incercam sa stam acolo, aproape, si sa profitam. Pentru Petrolul e o lovitura importanta faptul ca a venit Razvan la echipa. Are 4-5 zile sa isi cunoasca jucatorii, oricum este un plus pentru Petrolul, un antrenor foarte bine organizat, are stiinta de a-si forma un grup unit, asa cum si Contra a facut. Adversarul e acelasi, va fi alta motivatie, alte emulatie, jucatorii ii vor arata lui Razvan ca merita sa joace. Va fi altceva.

Am vorbit cu el ieri pe la ora 17.00, cand era in discutii cu cei de la Petrolul, cand inca nu semnase. Nu l-am sfatuit nimic, nu-mi permit sa ii dau sfaturi, nici nu m-a intrebat. Intotdeauna a luat echipele inainte de startul sezonului, nu ca acum, va fi mai dificil acum, sa ia o echipa din mers.

Mutu, spre exemplu, e un jucator pe care daca il lasi sa joace, nu te iarta. Eu il stiu bine pe Razvan: nimeni nu va fi cocolosit acolo, pentru ca el nu face asa. La el toti sunt egali, e normal sa fie asa, nimeni nu e tratat separat. Noi vrem sa vindem jucatori, sa crestem jucatori, insa acum nu ne intereseaza neaparat asta.

Vrem sa mai schimbam doua-trei lucruri in vara, sa emitem pretentii. Nu am vazut declaratia domnului Niculae, care a spus despre Budescu faptul ca nu vrea sa joace cu Petrolul; el nu avea voie sa aiba iesirea aceea in fata fanilor; pe mine nu ma duce gandul atat de departe.

E drept: in ultimele trei meciuri nu a jucat in fata celor de la Petrolul. Cand joci mai prost, trebuie sa te astepti si la asemenea contestari", a spus Dinu Gheorghe la Ora Exacta, LIVE la Sport.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO

Bucureștiul se pregătește de noi măsuri de relaxare. Se vor putea organiza concerte cu 300 de oameni
BRAT
Modifică setările cookies