Sefii Petrolului s-au consultat cu Mutu pentru numirea lui Razvan Lucescu! Antrenorul isi aduce omul de incredere la Ploiesti!

Sefii Petrolului s-au consultat cu Mutu pentru numirea lui Razvan Lucescu! Antrenorul isi aduce omul de incredere la Ploiesti!

► Sport.ro prezinta: VLAD, Killerul de Vulturi! Tottenham - Benfica, joi 22:00, in direct la Sport.ro si Voyo.ro

Razvan Lucescu a batut palma ieri cu patronul Petrolului, Dan Capra, iar astazi va semna un contract valabil pana in 2016 cu ploiestenii.

Propunerea pentru numirea lui Lucescu Jr. a venit de la Cosmin Contra si a fost apoi aprobata si de capitanul echipei, Adrian Mutu, scrie cotidianul Gazeta Sporturilor.

Relatia dintre Razvan Lucescu si Adrian Mutu a fost presarata de scandaluri, dar si de perioade in care cei doi s-au inteles excelent, in perioada mandatului lui Lucescu la echipa nationala.

In 2009, Mutu a fost exclus din lot dupa dezastrul cu Serbia, 0-5. Fostul capitan al nationalei a petrecut toata noaptea intr-un hotel din Novi Sad, alaturi de un controversat personaj cu legaturi dubioase in fotbal.

Mutu si Razvan Lucescu s-au impacat apoi in preliminariile pentru Euro 2012. Mutu a fost rechemat la lot si si-a reprimit banderola de capitan in ultimele trei meciuri din mandatul lui Razvan Lucescu.

Lucescu Jr., care va avea un salariu de 150.000 de euro pe an la Pertolul, va fi prezentat oficial in aceasta dupa amiaza.

Razvan Lucescu isi va aduce si omul de incredere la Ploiesti - preparatorul fizic Diego Longo.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Sediul agenției de presă Associated Press şi al postului Al Jazeera din Gaza, distruse de o rachetă
BRAT
Modifică setările cookies