VIDEO Regretul lui Mutu după victoria la limită cu Clinceni: „M-am gândit după, poate dacă mă uitam, marca!”

Rapid a câștigat duelul cu Academica Clinceni din a doua etapă a play-out-ului, 1-0. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Sambata 19 Martie 2022, 17:57
Data actualizarii: Sambata 19 Martie 2022, 18:28

Adrian Mutu are trei victorii din trei meciuri petrecute pe banca Rapidului. Giuleștenii au jucat în Ștefan cel Mare cu penultima clasată din play-out, Academica Clinceni. Rapid putea trece în avantaj în prima repriză, încă in minutul 4, însă Bălan a ratat o lovitură de la 11 metri. 

Clinceni a reușit să mențină tabela intactă până în minutul 67, când Moise a reușit să marcheze din pasa lui Sefer, și a dus-o pe Rapid pe locul 2 în clasament, la trei puncte distanță de liderul FC Botoșani, care are 29 de puncte.

Adrian Mutu regretă gestul de la penalty-ul ratat de Bălan

Antrenorul giuleștenilor a vorbit la conferința de presă despre jocul făcut de elevii săi. Mutu a declarat că regretă că s-a întors în momentul în care Bălan a executat lovitura de la 11 metri, punctând că poate dacă s-ar fi uitat, jucătorul său nu ar fi ratat. 

Totodată, tehnicianul a vorbit și despre absența lui Moldovan, infectat cu Covid-19, în contextul în care ar fi putut fi un candidat bun pentru selecționerul Iordănescu pentru amicalele cu Grecia și Israel, după prestațiile bune avute. 

„Sunt bucuros că băieții au reacționat la ceea ce am spus, au avut o atitudine foarte bună, chiar dacă au luptat pentru fiecare minge. Da, am avut sincer o presimțire și m-am întors, pentru că...m-am și gândit după, poate dacă mă uitam la el, poate marca Adi.

Îmi pare rău pentru Horațiu (n.r. Moldovan, infectat cu Covid) dar este tânar, are un sezon foarte bun, mai are șapte meciuri de jucat și probabil o să vină și convocările pentru meciurile din luna iunie. 

Credeți-mă, e greu fiecare meci. Acum pare ușor. Nimeni nu îți face cadouri, nimic. În viață trebuie să te duci să lupti și să câștigi”, a declarat Adrian Mutu la conferința de presă. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies