VIDEO Reghecampf, enervat la conferința de presă: „Uite că nu-ți răspund! E bine?” Ce l-a deranjat pe antrenor

Universitatea Craiova se deplasează pe terenul celor de la Academica Clinceni pentru etapa cu numărul 27 din Liga 1. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Sambata 19 Februarie 2022, 16:45
Data actualizarii: Sambata 19 Februarie 2022, 17:56

Laurențiu Reghecampf (46 ani) a susținut conferința de presă premergătorare meciului cu Academica Clinceni, ultima clasată din Liga 1. Tehnicianul a prefațat duelul cu ilfovenii, însă în timpul conferinței s-a și enervat, la un moment dat, în urma unei întrebări pe care a primit-o. 

Laurențiu Reghecampf, enervat la conferință 

Antrenorului nu i-a convenit în momentul în care a fost întrebat despre un posibil transfer al lui Mike Cestor, fundaș ce și-a reziliat recent contractul cu CFR Cluj. Inițial, Reghecampf a răspuns tranșant, punctând că nu discută transferurile, însă în urma insistențelor, a oferit un răspuns mai acid. 

„Transferurile nu sunt domeniul meu. Nu am cum să vă spun aceste lucruri. Eu nu vorbesc niciodată despre transferuri. Lucrează altcineva în acest domeniu. El m-a întrebat dacă vorbesc de Cestor şi tu mă întrebi dacă mi-aș dori să îl antrenez?

Eh, uite că nu îţi răspund! E bine? Foarte bine dacă ţi-a confirmat patronul echipei interesul. Atunci când se va realiza o să îţi spun dacă îmi place să îl antrenez sau nu”, a declarat Reghecampf la conferința de presă.

Mike Cestor a plecat oficial de la CFR Cluj 

Salariul mare al congolezului născut la Paris a fost cel care a dus la ruptura dintre campioană și mijlocaș.

Despărțirea era cunoscută de mai multe zile, însă astăzi CFR a făcut anunțul oficial.

„Clubul CFR 1907 Cluj și jucătorul Mike Cestor au ajuns la o înțelegere privind rezilierea de comun acord a contractului.

Sosit în Gruia în vara anului 2019, fundașul francez a cucerit în această perioadă două titluri de campion (2019-20, 2020-21). Îi mulțumim pe această cale pentru efortul depus în culorile clubului nostru!”, au anunțat ardelenii prin intermediul paginii oficiale de Facebook.

Modifică setările cookies