VIDEO Reghecampf, enervat la conferința de presă: „Uite că nu-ți răspund! E bine?” Ce l-a deranjat pe antrenor

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Sambata 19 Februarie 2022, 16:45
Data actualizarii: Sambata 19 Februarie 2022, 17:56

Universitatea Craiova se deplasează pe terenul celor de la Academica Clinceni pentru etapa cu numărul 27 din Liga 1. 

Laurențiu Reghecampf (46 ani) a susținut conferința de presă premergătorare meciului cu Academica Clinceni, ultima clasată din Liga 1. Tehnicianul a prefațat duelul cu ilfovenii, însă în timpul conferinței s-a și enervat, la un moment dat, în urma unei întrebări pe care a primit-o. 

Laurențiu Reghecampf, enervat la conferință 

Antrenorului nu i-a convenit în momentul în care a fost întrebat despre un posibil transfer al lui Mike Cestor, fundaș ce și-a reziliat recent contractul cu CFR Cluj. Inițial, Reghecampf a răspuns tranșant, punctând că nu discută transferurile, însă în urma insistențelor, a oferit un răspuns mai acid. 

„Transferurile nu sunt domeniul meu. Nu am cum să vă spun aceste lucruri. Eu nu vorbesc niciodată despre transferuri. Lucrează altcineva în acest domeniu. El m-a întrebat dacă vorbesc de Cestor şi tu mă întrebi dacă mi-aș dori să îl antrenez?

Eh, uite că nu îţi răspund! E bine? Foarte bine dacă ţi-a confirmat patronul echipei interesul. Atunci când se va realiza o să îţi spun dacă îmi place să îl antrenez sau nu”, a declarat Reghecampf la conferința de presă.

Mike Cestor a plecat oficial de la CFR Cluj 

Salariul mare al congolezului născut la Paris a fost cel care a dus la ruptura dintre campioană și mijlocaș.

Despărțirea era cunoscută de mai multe zile, însă astăzi CFR a făcut anunțul oficial.

„Clubul CFR 1907 Cluj și jucătorul Mike Cestor au ajuns la o înțelegere privind rezilierea de comun acord a contractului.

Sosit în Gruia în vara anului 2019, fundașul francez a cucerit în această perioadă două titluri de campion (2019-20, 2020-21). Îi mulțumim pe această cale pentru efortul depus în culorile clubului nostru!”, au anunțat ardelenii prin intermediul paginii oficiale de Facebook.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!