Laurentiu Reghecampf FCU Craiova Liga 1 Universitatea Craiova Superliga

Reacția lui Laurențiu Reghecampf după derby-ul din Bănie: „Supărat pentru prima repriză!” Cum a comentat prestația jucătorilor: „De aia sunt plătiți mai bine decât alții!”

Universitatea Craiova s-a impus în derby-ul orașului, cu FCU Craiova, 2-0. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 14 Februarie 2022, 22:20
Data actualizarii: Luni 14 Februarie 2022, 22:27

Echipa lui Laurențiu Reghecampf a câștigat meciul cu FCU Craiova cu un scor identic celui din tur, 2-0. Gustavo a deschis scorul în prima repriză, din pasa lui Vătăjelu, stabilind și rezultatul la pauză.

În partea a doua, Dan Nistor l-a servit perfect pe Baiaram, care l-a învins pe portarul lui FCU, asigurând victoria Universității Craiova, care se apropie la un punct de FC Voluntari, echipa de pe locul 4 și la două de FC Botoșani, aflată pe locul al treilea. 

Declarațiile lui Laurențiu Reghecampf 

Astfel, echipa lui Laurențiu Reghecampf a bifat al treilea meci consecutiv fără înfrângere, ultimele două fiind victorii. Antrenorul oltenilor a vorbit la finalul meciului despre cele trei puncte obținute echipa sa în derby-ul orașului, mulțumit de victorie. 

„Fericit pentru meci, pentru cele trei puncte, continuăm seria bună. Mă bucur pentru seriozitatea arătată de jucători, supărat puțin pentru prima repriză, am ratat momente clare în care puteam marca, puțin mai multă concentrare și la pauză putea fi altul scorul. 

A mai avut încă 3-4 ocazii pe care mi le amintesc eu Gustavo, dar nu vreau să scot în evidență un singur jucător. Unitatea echipei, devotamentul, seriozitatea cu care au tratat faza de apărare, astea sunt lucruri importante pentru mine. Referitor la calitățile individuale ale jucătorilor, le știu și ei, de aia se află la Universitatea Craiova, de aia sunt plătiți mai bine decât alți jucători. 

Nu am început bine în repriza a doua, le-am oferit puțin spațiu la mijlocul terenului, de aia ne-am gândit că prin intrarea lui Dan Nistor și a lui Baiaram putem controla la mijloc. Știm foarte bine ce pot face cei doi jucători. 

Vrem să legăm și a treia victorie, și a patra, urmează, e doar începutul. Sper să nu mai avem jucători accidentați, ne dorim să ne clasăm cât mai sus posibil. Ultimele etape trebuie tratate ca până acum, serios, nu ne permitem să fim lejeri sau să nu luăm în serios meciurile rămase, vrem să intrăm în play-off cu cât mai multe puncte. Jucătorii trebuie să înțeleagă că nu există moment de respiro. 

Nu mi-a fost teamă, spectacolul a fost frumos, nu mi-a fost teamă că se poate întrerupe meciul. Asta este, în Craiova sunt două echipe de fotbal, fanii trăiesc acest fenomen, iubesc fotbalul, se întâmplă”, a declarat Laurențiu Reghecampf la finalul meciului. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!