Reghecampf, declaratie BOMBA: "Petrolul n-are bani de Bourceanu, dar poate transferam NOI de la ei!" Tinta numarul 1 a SteleI:

Autor: Sport.ro
Joi 19 Decembrie 2013, 06:55

	Reghecampf, declaratie BOMBA: "Petrolul n-are bani de Bourceanu, dar poate transferam NOI de la ei!" Tinta numarul 1 a SteleI:

► Vineri 21:00, in direct SPORT.RO: "Pe urmele lui Klitschko"! Ciocan vs Johnson in main event, LIVE PRO TV 22:45!

Steaua a castigat cu 3-1 primul joc din 'dubla pentru campionat' cu Astra, iar Laurentiu Reghecampf anunta ca echipa sa si-a recapatat fortele si e gata de castige titlul cu numarul 25.

La finalul partidei disputate pe national arena, Reghecampf a vorbit si despre campania de achizitii din urmatoarea perioada de mercato, dar si despre schimbarile pe care Steaua le-ar putea suferi.

Acesta a comentat si posibilitatea ca Alex Bourceanu, fotbalist care va ramane liber de contract in 2014, sa mearga la Petrolul, facand o declaratie surprinzatoare.

"Nu m-au deranjat informatiile cum ca Bourceanu ar pleca la Petrolul. Pai...ei pot lua jucatori de la noi?

Va spun ca nu pierdem niciun jucator in iarna asta. Bourceanu e capitanul echipei, e foarte scump.

Poate noi o sa luam jucatori de la Petrolul, nu ei de la noi", a spus Laurentiu Reghecamf la finalul partidei.

Iar tintele antrenorului din Ghencea sunt mai vechi, acesta exprimandu-si de mai multe ori simpatia pentru brazilianul Guilherme, fundasul stanga al 'lupilor', fotbalist pe care l-a avut sub comanda sa la Concordia Chiajna.

De asemenea, numele lui Guilherme a fost pronuntat de conducerea Stelei si in vara acestui an, insa Petrolul nu a fost de acord sa-l vanda.

O alta tinta este Jean Alcenat, fundasul care joaca in cealalta parte a terenului, pe dreapta. Acesta a fost laudat in repetate randuri de Gigi Becali, cel care spunea, inainte sa intre la inchisoare, ca il vrea in Ghencea.

Ar trebui să avem trenuri care merg cu 160 km/h, dar, în realitate, CFR nu poate înlocui o şină ruptă acum 4 ani
BRAT
Modifică setările cookies