Reghecampf anunta transferul carierei pentru Cristi Tanase! In acest moment se discuta PRETUL CORECT pentru Gigi Becali

Cristi Tanase poate fi urmatorul stelist care pleaca in aceasta vara.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 20 Iunie 2014, 16:16
Data actualizarii: Vineri 20 Iunie 2014, 16:18

Luciano Moggi si Anamaria Prodan cauta "pretul corect" pentru transferul lui Tanase. Becali nu il va lasa sa plece oricum:

"Am avut ocazia sa stau doua zile cu Luciano, am discutat foarte mult. Sunt cateva echipe interesate de Tanase. Luciano Moggi impreuna cu Ana incearca sa ia legatura cu patronul echipei si sa obtina pretul corect pentru Tanase. Nu stiu ce se va intampla, dar stiu ca exista interes. Si stiu ca este interes foarte mare si pentru Dorin Rotariu"

" e Dorin nu-l cunosc foarte bine pentru ca nu l-am antrenat, dar la toate meciurile importante Dorin a avut prestatii foarte bune, a marcat impotriva noastra. Pacat ca cei de la Dinamo nu pot juca in Liga Europa, desi au obtinut calificarea. Este foarte greu pentru jucatorii tineri sa munceasca intr-un asemenea mediu. E greu sa-i faci sa inteleaga acest lucru."

"Oamenii care conduc acest club trebuiau sa se gandeasca mult mai bine. Este pacat pentru ca au format o echipa buna, au cativa tineri de mare valoare, iar acesti jucatori pot creste doar in meciurile internationale. Ei trebuie sa joace in meciurile importante, pentru ca altfel, din campionatul romanesc, este foarte greu sa transferi un jucator la echipe importante", a spus Reghecampf, la Dolce Sport.

Modifică setările cookies