"Reghecampf a avut 10 oferte sa plece de la Steaua!" De ce a ales milioanele seicilor de la Al Hilal

Reghecampf a rezistat mai mult de un an in fata ofertelor de la echipele care il chemau in Asia sau in Vestul Europei.

Dupa al doilea titlu in doi ani cu Steaua, Reghe a considerat ca are suficient timp petrecut in Ghencea. Agentul si sotia sa, Anamaria Prodan spune ca antrenorul a refuzat nu mai putin de 10 propuneri inaintea sa o aleaga pe cea primita din partea lui Al Hilal.

"Se va rezolva situatia. Nici nu e despartirea anului, Steaua e o echipa mare, merge si cu Reghe, si fara Reghe. In viata oricarui antrenor vine un moment cand trebuie sa faca un pas. Cred ca e suficient timp petrecut in fotbalul romanesc. mergem mai departe.

Toata lumea a vorbit de sume si de scenarii, dar e decizia familiei noastre. Sotul meu si-a facut niste calcule foarte bune. Vrea performanta. Al Hilal e cea mai mare echipa din zona, joaca in Champions League. Oferte au mai fost, am avut.

S-a tot scris, dar noi n-am confirmat nimic pentru ca am vrut liniste la echipa si sa se castige campionatul in liniste. Cred ca au fost 10 oferte, multe din Europa. 3 din zona Golfului: una din emirate si inca una din Arabia Saudita. E o alta lume in Arabia Saudita, antrenorilor li se fac toate poftele, pot sa-si aleaga ce jucatori vor. E o lume incredibil de frumoasa, cred ca Reghe a facut alegerea corecta.

Ne-am sfatuit si cu Oli, si cu Mircea Lucescu. Vrem performanta si cred ca e mai bine acolo decat sa fi ales un club cum e Basel sau unul din Germania care nu avea buget si trebuia sa facem totul cu resurse limitate!", a spus Anamaria la Sport.ro.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Situația Covid se înrăutățește. La „Victor Babeș” nu mai sunt locuri pentru bolnavii în stare gravă
BRAT
Modifică setările cookies