"Reghecampf a avut 10 oferte sa plece de la Steaua!" De ce a ales milioanele seicilor de la Al Hilal

Reghecampf a rezistat mai mult de un an in fata ofertelor de la echipele care il chemau in Asia sau in Vestul Europei.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 27 Mai 2014, 14:23
Data actualizarii: Marti 27 Mai 2014, 21:35

Dupa al doilea titlu in doi ani cu Steaua, Reghe a considerat ca are suficient timp petrecut in Ghencea. Agentul si sotia sa, Anamaria Prodan spune ca antrenorul a refuzat nu mai putin de 10 propuneri inaintea sa o aleaga pe cea primita din partea lui Al Hilal.

"Se va rezolva situatia. Nici nu e despartirea anului, Steaua e o echipa mare, merge si cu Reghe, si fara Reghe. In viata oricarui antrenor vine un moment cand trebuie sa faca un pas. Cred ca e suficient timp petrecut in fotbalul romanesc. mergem mai departe.

Toata lumea a vorbit de sume si de scenarii, dar e decizia familiei noastre. Sotul meu si-a facut niste calcule foarte bune. Vrea performanta. Al Hilal e cea mai mare echipa din zona, joaca in Champions League. Oferte au mai fost, am avut.

S-a tot scris, dar noi n-am confirmat nimic pentru ca am vrut liniste la echipa si sa se castige campionatul in liniste. Cred ca au fost 10 oferte, multe din Europa. 3 din zona Golfului: una din emirate si inca una din Arabia Saudita. E o alta lume in Arabia Saudita, antrenorilor li se fac toate poftele, pot sa-si aleaga ce jucatori vor. E o lume incredibil de frumoasa, cred ca Reghe a facut alegerea corecta.

Ne-am sfatuit si cu Oli, si cu Mircea Lucescu. Vrem performanta si cred ca e mai bine acolo decat sa fi ales un club cum e Basel sau unul din Germania care nu avea buget si trebuia sa facem totul cu resurse limitate!", a spus Anamaria la Sport.ro.

Modifică setările cookies