Laurentiu Reghecampf Dinamo Steaua stefan cel mare Liga 1

Reghe TRANSFERA la Dinamo! Vrea sa trimita un jucator in Stefan cel Mare:

Reghe tenteaza Dinamo cu Mihai Roman, un atacant care va ramane in vara liber de contract.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 07 Mai 2014, 08:50
Data actualizarii: Miercuri 07 Mai 2014, 08:59

Dupa interventii LIVE la TV in care l-a laudat pe Roman, stelistii nu au mai inteles ce considera Laurentiu Reghecampf ca are jucatorul asa special. In plus, CV-ul nu-l recomanda pe pusti pentru o mutare la Steaua, de vreme ce campioana are jucatori peste el pe aceleasi posturi.

STRATEGIA DE FAMILIE

Roman este impresariat de Ana-Maria Prodan, sotia lui Reghe, iar la vara o sa ramana liber de contract. Activ acum la Sageata, jucatorul de 21 de ani a fost laudat de antrenorul Stelei.

Gazeta scrie ca totul are la baza dorinta stelistului de a-i gasi echipa lui Roman. Alaturi de cuvintele frumoase adresate lui Negoita dupa infrangerea cu 0-2 la Brasov, Reghe ar urmari sa o faca pe Dinamo interesata de jucator, mai precizeaza sursa citata.

Doar ca jucatorul nu este unul de exceptie, de vreme ce nu a confirmat pronosticurile ca va 'exploda' in curand in Liga I.

El a jucat 18 partide la Navodari, timp in care a marcat de doar trei ori. In total, de cand e in Liga I, Roman are doar 6 goluri in 54 de meciuri. El este cotat la 400.000 de euro.

AICI DECLARATIILE LUI REGHE DESPRE NEGOITA

Modifică setările cookies