Reghe e 'FAN' Negoita: "Unde sunt toti? L-au lasat singur la TV!" Cine poate fi Courtois la Steaua:

Antrenorul Stelei a vorbit despre ce s-a intamplat la Dinamo si a spus ca se va baza pe Cojocaru, revenit dupa accidentarea de 5 luni.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 05 Mai 2014, 13:05
Data actualizarii: Luni 05 Mai 2014, 13:09

Reghecampf a vorbit LIVE la TV, pe Sport.ro, la emisiunea Ora Exacta. El a comentat infrangerea lui Dinamo si suspiciunile de blat la Brasov.

E ALATURI DE NEGOITA

Chiar daca sotia sa, impresarul Ana-Maria Prodan s-a contrat in dese randuri cu cei din conducerea lui Dinamo, mai ales in cazul Rotariu, Reghecampf i-a luat apararea lui Ionut Negoita, patronul clubului din Stefan cel Mare.

"Ionut Negoita m-a atacat de foarte multe ori, asa ca eu puteam sa ii raspund la fel, dar nu o voi face; el cred ca nu a avut niciun fel de implicatii, ca el nu a avut legaturi cu vechea conducere. Nu cred ca a fost ceva suspect la Brasov, ii cunosc pe copiii de la Dinamo.

Vad ca sunt ocazii cand Dinamo bate, iar toti de la club nu rateaza aparitiile la TV; cand Dinamo pierde, toti fug si il lasa pe Negoita singur la TV: unde sunt Bobar sau Bratu? E pacat de ce se intampla acolo, cum fug toti.

Sunt jucatori tineri, care joaca la o echipa fara experienta, mai erau si siguri de locul 4; nu era un meci foarte important pentru jucatori, ma refer la mentalitate. Nu e normal sa spui asa ceva despre jucatorii care pot ajunge la nivel inalt in curand; le voi lua mereu apararea jucatorilor si nu numai a celor de la Dinamo; e pacat ca se spune despre ei asa ceva", sunt cuvintele lui Reghecampf.

Antrenorul Stelei a vorbit si despre situatia portarilor de la Steaua si a lasat deschisa usa pentru Cojocaru, om care va primi sanse la prima echipa din sezonul urmator.

"Cojocaru e unul dintre cei mai buni portari tineri, de loturi nationale. Nici Courtois nu a primit incredere la inceput, la Chelsea, si iata ca este in finala Ligii", a incheiat Reghecampf.

CUM ARATA SITUATIA LUI VALENTIN COJOCARU

Modifică setările cookies