CFR Cluj Vasile Miriuta Liga 1

"Aveam 8-9 puncte in plus daca lucrurile erau normale la echipa asta!" Miriuta cere investitii ca sa se bata cu Steaua pentru Liga

Dinamo 0-3 CFR | Miriuta nu mai are nicio emotie pentru postul sau dupa ce a distrus-o pe Dinamo in Stefan cel Mare!

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 06 Mai 2014, 23:23
Data actualizarii: Marti 06 Mai 2014, 23:23

CFR anunta ca se bate din nou pentru obiective importante din sezonul viitor. Miriuta crede ca si in acest sezon clujenii puteau incheia mult mai sus daca problemele financiare ar fi fost rezolvate mai devreme.

"Cred in echipa. Atat eu, cat si conducatorii clubului. Si domnul Paszkany a fost alaturi de noi, insa n-a putut sa fie si fizic la Cluj, e prins cu alte probleme. Sunt multumit de ceea ce am facut azi, ma bucur pentru acest rezultat. Daca lucrurile erau asa cum trebuie, pe un trend normal, cred ca aveam cel putin 8-9 puncte in plus.

Avem nevoie de romani, de straini, de jucatori care sa creasca nivelul acestei echipe. Ii astept si pe sefi sa vedem ce ne propunem. Imi pare rau ca-i vom pierde pe unii dintre baieti din vara. Poate 3-0 e un scor prea mare, dar am stat bine, ne-am aparat bine, Dinamo are jucatori buni, insa i-am blocat foarte bine!", a spus Miriuta la Digisport.

Modifică setările cookies