Reghe si Steaua 'Risc Maxim'! Imaginile care ii puteau distruge pe jucatorii Stelei in cantonament! Cele mai urate intrari:

Autor: Sport.ro
Luni 20 Ianuarie 2014, 15:52

	Reghe si Steaua 'Risc Maxim'! Imaginile care ii puteau distruge pe jucatorii Stelei in cantonament! Cele mai urate intrari:

Steaua se pregateste in cantonamentul din Spania pentru a reveni in tara cu gandul la titlu. Insa nu lipsesc si momentele tensionate.

Dupa trei partide in care Steaua a facut doar un egal, pierzand de doua ori, Reghecampf incearca sa-si motiveze jucatorii sa aiba mai mult tupeu si determinare in teren.

Asa ca si la antrenamentele de la Marbella s-a vazut asta. Imaginile oferite de Mediafax si ProSport arata mai multe intrari dure, cu risc mare de accidentari.

Szukala si Gardos sunt oamenii accidentati deja in Spania, asa ca au revenit cu mare atentie la pregatire. Numai ca la un moment dat, fundasul polonez a anticipat gresit o minge si era sa-l accidenteze dur pe Gardos.

Apoi Tanase a intrat rau la Prepelita, jucator pe care l-a calcat pe genunchi. Medicul a intervenit pentru a-i acorda ingrijri medicale, astfel ca a revenit pe teren cu mare greutate.

Georgievski era sa-l rupa si el pe Latovlevici. Macedoneanul a revenit pe teren dupa ce i s-a scos un surub din picior, insa era sa-l faca praf pe Lato. A intrat mai dur, insa fundasul roman s-a ferit in ultima clipa.

Surse FOTO: ProSport, Mediafax.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Crimele din Onești, animație grafică. Cum a fost împușcat agresorul de forțele speciale
BRAT

Modifică setările cookies