Reghe si Ana Maria Prodan, criticati dur pentru "jaful" de la Al Hilal! Un jurnalist arab, despre "bisnita" facuta de antrenorul roman la club:

Reghe a plecat de la Riad, dar aventura lui la Al Hilal inca mai face valva la arabi

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 26 Februarie 2015, 08:20
Data actualizarii: Joi 26 Februarie 2015, 21:16

Laurentiu Reghecampf a fost criticat dur pentru "strategia falimentara" pusa in practica la Al Hilal. Un jurnalist arab, citat de adevarul.ro, a spus aseara, intr-o interventie la un post local de televiziune, ca "Reghecampf si sotia lui au venit in Arabia Saudita pentru a face bisnita."

"Dovada cea mai buna e aducerea lui Pintilii in vara. Reghecampf si Prodan n-au venit in Arabia Saudita pentru munca, ci pentru a face bisnita. Reghecampf, si cand era la Steaua, aducea la echipa numai jucatori aflati sub contract cu sotia sa. La Al Hilal a procedat la fel.", a spus jurnalistul Khalaf Melfi, despre care adevarul.ro scrie ca este proprietarul unui site foarte popular in Arabia Saudita.

Melfi a mai precizat ca Reghecampf a beneficiat de cadouri nejustificat de mari din partea conducerii clubului Al Hilal.

"Acest antrenor a primit cadouri in valoare de trei milioane de dolari. In plus, a incasat vreu sase milioane de dolari din salarii si din despagubiri pentru concedierea sa. Au fost bani aruncati pe apa sambetei."

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!