Reghe si Ana Maria Prodan, criticati dur pentru "jaful" de la Al Hilal! Un jurnalist arab, despre "bisnita" facuta de antrenorul roman la club:

Reghe a plecat de la Riad, dar aventura lui la Al Hilal inca mai face valva la arabi

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 26 Februarie 2015, 08:20
Data actualizarii: Joi 26 Februarie 2015, 21:16

Laurentiu Reghecampf a fost criticat dur pentru "strategia falimentara" pusa in practica la Al Hilal. Un jurnalist arab, citat de adevarul.ro, a spus aseara, intr-o interventie la un post local de televiziune, ca "Reghecampf si sotia lui au venit in Arabia Saudita pentru a face bisnita."

"Dovada cea mai buna e aducerea lui Pintilii in vara. Reghecampf si Prodan n-au venit in Arabia Saudita pentru munca, ci pentru a face bisnita. Reghecampf, si cand era la Steaua, aducea la echipa numai jucatori aflati sub contract cu sotia sa. La Al Hilal a procedat la fel.", a spus jurnalistul Khalaf Melfi, despre care adevarul.ro scrie ca este proprietarul unui site foarte popular in Arabia Saudita.

Melfi a mai precizat ca Reghecampf a beneficiat de cadouri nejustificat de mari din partea conducerii clubului Al Hilal.

"Acest antrenor a primit cadouri in valoare de trei milioane de dolari. In plus, a incasat vreu sase milioane de dolari din salarii si din despagubiri pentru concedierea sa. Au fost bani aruncati pe apa sambetei."

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies