Reghe se sfatuieste cu Lucescu... mai putin pe probleme de fotbal :) "Cine, Bogatinov, din Ucraina?"

Autor: Sport.ro
Luni 13 Ianuarie 2014, 10:55

	Reghe se sfatuieste cu Lucescu... mai putin pe probleme de fotbal :) "Cine, Bogatinov, din Ucraina?"

► AZI se rup mainile in direct! Liga Greilor, ora 21:45, IN DIRECT la Sport.ro si Voyo.ro

Laurentiu Reghecampf, admirator declarat al celui mai performant antrenor roman din istorie, Mircea Lucescu, nu s-a sfatuit cu acesta inainte sa-l transfere pe Martin Bogatinov din Ucraina.

Antrenorul Stelei a spus in mai multe randuri ca obisnuieste sa comunice cu Mircea Lucescu pe diferite teme legate de fotbal, insa nu l-a sunat si atunci cand a venit vorba despre transferul unui jucator care a evoluat in ultimele doua sezoane in campionatul Ucrainei, la Karpaty Lvov.

Lucescu a fost luat prin surprindere atunci cand i s-a cerut sa-si spuna parerea despre ultima achizitie a Stelei. Nu stia nimic nici despre transfer si nici despre valoarea portarului de la Karpaty Lvov.

"Bogatinov nu e printre marii portari ai campionatului, ca pe aia ii stiu. Echipele ca Lvov schimba mereu jucatorii de la un tur la altul."

"O sa ma interesez de acest Bogatinov. E posibil sa fie un portar foarte bun. Karpaty e o echipa buna. Dar eu de unde sa il stiu daca nu a mai jucat de un an de zile?", a spus Lucescu la DolceSport.

In varsta de 27 de ani, Martin Bogatinov n-a jucat niciun meci in ultimele 8 luni, dupa ce a refuzat sa-si prelungeasca intelegerea cu Karpaty Lvov.

"Sunt foarte fericit pentru faptul ca am semnat cu Steaua. Stiu ca este un club foarte mare si sunt onorat de faptul ca voi purta acest tricou. Abia astept sa incep munca alaturi de noii mei colegi" - Martin Bogatinov;

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Cum arată România la un an de la primul caz de infectare cu SARS-CoV-2. "Nimeni nu se gândea că o să dureze atât"
BRAT

Modifică setările cookies