Demiterea lui Piturca e o afacere MEGA costisitoare! Ce suma URIASA ar trebui sa primeasca daca e demis inainte de 2016:

Autor: Sport.ro
Luni 13 Ianuarie 2014, 10:40
Demiterea lui Piturca e o afacere MEGA costisitoare! Ce suma URIASA ar trebui sa primeasca daca e demis inainte de 2016:

► AZI se rup mainile in direct! Liga Greilor, ora 21:45, IN DIRECT la Sport.ro si Voyo.ro

Gica Popescu a intermediat discutiile si a reusit sa stabileasca doua amicale pentru echipa nationala. Romania va juca in luna mai doua amicale de lux cu Chile si Uruguay, doua echipe calificate la Campionatul Mondial.

Piturca nu a stiut de aceste amicale si a refuzat sa-i raspunda la telefon noului director tehnic, Anghel Iordanescu. Realatiile dintre cei doi sunt extrem de reci, iar FRF cauta solutii pentru a indrepta aceasta situatie.

Demiterea lui Piturca este insa o varianta extrem de scumpa. Gazeta Sporturilor scrie ca in contractul lui Piturca exista o clauza prin care selectionerul ar urma sa primeasca 1.3 milioane de euro. Calculul celor de la FRF este insa diferit fata de cel din contract, iar selectionerul ar urma sa primeasca doar 600.000, suma cu care mai mult ca sigur nu va fi de acord.

Contractul lui Victor Piturca cu nationala expira in 2016.

Cîţu: Vom deschide şi etapa a treia de vaccinare. Primim peste 2,6 milioane de doze de vaccin numai în luna martie
BRAT

Modifică setările cookies