Reghe l-a TRIMIS in camera, l-a scos din lot, apoi l-a iertat, iar acum poate pleca! Transferul la care NU se mai gandea Mihai Costea:

Autor: Sport.ro
Miercuri 04 Septembrie 2013, 12:21

	Reghe l-a TRIMIS in camera, l-a scos din lot, apoi l-a iertat, iar acum poate pleca! Transferul la care NU se mai gandea Mihai Costea:

► Mai sunt 5 minute si incepe meciul cu Ungaria! Intra AICI si hai in vestiarul nationalei sa vorbesti cu jucatorii! Ce le spui?

Steaua a avut probleme cu Mihai Costea, inca de cand a venit la Steaua. A tinut neaparat sa joace alaturi de fratele sau. Cand au intrat au avut evolutii oscilante, apoi Florin a plecat.

Mihai a ramas la Steaua. Capricios, Costea junior a fost afectat de viata amoroasa in dese randuri, insa banii platiti de Gigi pentru el l-au tinut la Steaua in continuare.

Asta pana in ziua in care s-a suparat pe Reghe si nu a vrut sa ia cina cu echipa. A fost trimis in camera, certat, apoi a cerut sa plece. Pana la urma a ramas, iar antrenorul l-a iertat. Ieri insa, nu a prins lista UEFA, asa ca se gandeste din nou sa plece.

Fanatik scrie ca Mihai Costea ar putea ajunge la Viitorul, imprumut pana in vara. Echipa lui Hagi a inceput prost, a vandut oameni din atac, asa ca are nevoie de intariri. Daca se face, plecarea lui Mihai Costea ar insemna ca la Steaua vin cativa juniori, oamenii pentru ca Steaua sa aiba acea echipa de pusti, obligatorie pentru a juca in Liga.

"Eu va dau cinci-sase fotbalisti, insa va rog sa incercati sa le puneti la dispozitie un antrenor capabil si un preparator fizic pentru ei si pentru restul jucatorilor de la echipa de tineret. Daca voi nu dispuneti in Ghencea de astfel de oameni, atunci va pot ajuta eu de la Academia mea cu astfel de tehnicieni”, le-a spus Hagi celor de la Steaua, citat de acceasi sursa.

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

E.U. YES LA VOT. Legea europeană care va elimina dublul standard: ”Un brand, acelaşi produs”
BRAT