Reghe i-a bagat in sedinta pe jucatori inainte de meciul cu Dinamo: "Sper ca le-a intrat in cap ce le-am spus azi"

Reghe i-a bagat in sedinta pe jucatori inainte de meciul cu Dinamo: "Sper ca le-a intrat in cap ce le-am spus azi"

►PRO TV prezinta: Petrolul - Astra, azi 20:30 si Steaua - Dinamo, joi 20:30! Fotbal pentru toata lumea!

"E momentul sa demonstram ca putem castiga atat campionatul cat si Cupa. Echipa noastra este pregatita, nu avem nicio problema in afara lui Kapetanos si Matei, care sunt accidentati, ceilalti jucatori sunt valizi si pregatiti pentru meciul de maine. Incercam sa castigam, orice rezultat pozitiv este bun. Steaua este favorita, este cea mai buna echipa din campionatul romanesc insa jucatorii vor evolua altfel, vor fi mult mai motivati. Am discutat cu toti jucatorii, au fost multe gresli la meciul din campionat, sunt sigur ca vor face un alt fel de meci joi seara. Nu cred ca la acest nivel este nevoie sa mai fie motivati in vreun fel.", a spus Reghecampf in conferinta de presa de azi.

Acesta se asteapta la un stadion plin joi seara: "Stadionul va fi arhiplin si va fi o atmosfera foarte frumoasa, mereu cand jucam cu Dinamo ies meciuri spectaculoase. Nu ma intereseaza cine se califica dintre Petrolul si Astra, ma intereseaza doar sa ajungem noi in finala. Mai mult decat am facut pana acum, ce sa facem? Suntem neinvinsi, suntem pe primul loc, suntem in semifinale, avem un lot si un staff foarte valoros, trebuie ca maine cand intram pe teren sa se vada acest lucru. Sper ca jucatorii au inteles ce le-am zis la sedinta de azi."

Reghe nu a vrut sa comenteze situatia lui Mihai Stoica insa considera ca acesta este aproape de echipa, la fel cum a fost de fiecare data: "Din pacate nu am apucat sa vorbesc cu Meme, dar asa cum il stiti, isi doreste sa castigam impotriva lui Dinamo.", a spus Reghecampf.

Antrenorul Stelei a anuntat schimbari masive de lot in vara, atunci cand vor veni mai multi jucatori, in timp ce jucatorii cu oferte vor fi lasati sa plece: "Din vara se pot intampla multe lucruri, vor aparea foarte multi jucatori, cei care au oferte sunt liberi sa plece atunci cand patronul echipei va decide acest lucru."

Reghe a comentat si situatia lui Stanciu, schimbat in primele minute ale meciului cu Sageata, in ultima etapa de campionat: "Nicusor trebuie sa isi dea seama ca joaca intr-o echipa puternica, cu foarte multi jucatori de valoare. Asta e o problema a jucatorilor tineri, ca nu joaca constant meci de meci. Cu siguranta va juca mai bine in partidele viitoare. Eu nu dau lectii jucatorilor", a spus Reghecampf.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Valeriu Gheorghiţă: „Cred că situaţia intră într-o perioadă de control din punct de vedere epidemiologic”
BRAT
Modifică setările cookies