Reghe are deja 10 TITULARI pentru retur: "Cu echipa asta i-am batut pe toti!" Singurul MISTER din Steaua 2013:

Steaua Laurentiu Reghecampf MM Stoica Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 27 Ianuarie 2013, 17:36
Data actualizarii: Duminica 27 Ianuarie 2013, 17:42

O victorie, un egal si doua infrangeri a reusit Steaua in Spania, dar managerul ros-albastrilor spune ca echipa lui Reghe pe drumul cel bun si nu are nevoie de intariri.

Stelistii sunt fericiti si se simt bine la inceputul celui de-al doilea cantonament, de data asta in Antlaya. MM spune ca echipa a aratat forta in meciurile disputate cu Dinamo Kiev, Basel, Celtic sau Ferencvaros iar remarcatul principal este Raul Rusescu, golgheterul echipei din tur!

"Au fost antrenamente foarte grele, dar jucatorii au trecut cu mai multa usurinta peste ele, pentru ca s-au obisnuit. Daca ne-ar fi interesat altceva decat perioada asta de acumulari, poate am fi tratat meciurile de pregatire altfel, am fi putut castiga toate meciurile.

Oricum, prima echipa e cristalizata, cel putin 10 jucatori sunt mai mult decat clari. Cu prima echipa i-am batut pe toti! Si pe Celtic am condus-o cu 1-0 la pauza, apoi au intervenit modificari...

Important era ca jucatorii sa termine cu bine antrenamentele pe care le-a pregatit Reghecampf si preparatorul fizic. Din moment ce ultimele 30 de minute din meciul cu Ferencvaros le-am jucat in 10 si am dominat copios, n-ai cum sa nu fii multumit.

Merita remarcat Rusescu, el tot timpul avea perioade crunte in pregatiri, pentru ca mai intai trebuie sa-si invinga corpul. Acum a facut toate antrenamentele, fara sa arate vreo grimasa", a spus Mihai Stoica la Dolce.

In aceste conditii, asta e echipa probabila a Stelei din retur: Tatarusanu - Rapa, Gardos, Chiriches, Latovlevici - Chipciu, Bourceanu, Pintilii, Tanase - Rusescu, Nikolici
 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!