Reghe a vorbit despre transferurile Stelei din aceasta iarna! Ce spune despre TANCUL dorit pentru atac si plecarea lui Varela

Reghe a vorbit despre transferurile Stelei din aceasta iarna! Ce spune despre TANCUL dorit pentru atac si plecarea lui Varela

Steaua poate sa faca rost de bani pentru transferuri prin vanzarea lui Varela, care este dorit de Lazio. 

Capitanul Stelei e cotat la 5 milioane de euro de Gigi Becali, insa fundasul are o problema. Se va opera dupa meciul cu ACS Poli de luni seara, dar va fi apt la reunirea lotului din ianuarie.

Laurentiu Reghecampf a vorbit si despre venirea lui Asprilla pentru atacul Stelei in aceasta iarna.

"Cautam sa aducem jucatori din campionatul intern si jucatorii de valoare care au participat si la calificarea nationalei.

Eu stiu ca nu am facut niciun fel de oferta pentru Asprilla. Este un jucator foarte bun, dar trebuie sa terminam ultimul meci de luni seara, dupa ce vom termina vom incerca sa ne interesam de jucatorii pe care-i vrem din februarie. Imi respect jucatorii, nu vom discuta pana nu vom termina. Dupa aceea, vom analiza. Stiu ca Asprilla are multe oferte, este un jucator scump, dar unul de mare valoare.

in cate stiu Varela are o clauza in contract, daca cineva va plati suma respectiva probabil va pleca. Jucatorii de valoare nu pot fi tinuti la infinit la echipa. Nu e niciun fel de problema, vom aduce alti jucatori pe pozitia lui Varela.

Varela va pleca marti la Londra, se va opera si in prima zi de cantonament va fi la echipa. Vor reveni Chipciu si Kharja, vom avea de munca in cantonament", a declarat Laurentiu Reghecampf in cadrul unei conferinte de presa.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ministerul Educaţiei vrea ca orele remediale să fie făcute „faţă în faţă”, indiferent de scenariul în care este localitatea
BRAT

Modifică setările cookies