Reghe a dat lista de transferuri la Steaua: "Da, vorbesc si cu Gigi, si cu MM!" Ce spune despre o oferta din Romania

Autor: Sport.ro
Duminica 22 Februarie 2015, 09:52

	Reghe a dat lista de transferuri la Steaua: "Da, vorbesc si cu Gigi, si cu MM!" Ce spune despre o oferta din Romania

Reghecampf a terminat-o cu Al Hilal. S-ar putea intoarce in Romania, daca niciuna dintre discutiile pe care le poarta in strainatate nu se concretizeaza.

Reghe spune ca nu vrea sa puna presiune pe Galca. Recunoaste totusi ca tine legatura cu Becali si Mihai Stoica, sefii Stelei. Tot el a contribuit si la cele mai tari transferuri ale iernii in Ghencea. Tamas si Tucudean se aflau pe lista lui de achizitii in perioada in care antrena in Ghencea.

"Tin legatura cu Gigi si cu MM, am vorbit cu ei. E normal, sunt ca si familia mea. Vorbim ca oameni de fotbal. Pe Tamas si pe Tucudean i-am vrut din timpul mandatului meu. Nu stiu daca voi antrena o rivala de-a Stelei, niciodata sa nu spui niciodata. Si ca antrenor, si ca jucator, nu stii ce-ti pregateste viata", a spus Reghecampf pentru Fanatik.

Reghecampf a vorbit si despre perioada petrecuta in Arabia Saudita:

"Nu am cum sa regret ce s-a intamplat acolo. Al Hilal a adus lucruri senzationale in viata mea si in cariera mea. Sunt putini antrenori care ajung la varsta mea intr-o finala de Liga Campionilor in Asia..."

Orban: Declaraţiile lui Voiculescu îmi arată că premierul a luat o decizie corectă
BRAT
Modifică setările cookies