Pancu AMENINTA Steaua inaintea derby-ului! Rapidistii STIU rezultatul! Ce spune despre FCSB si cine arbitreaza in Ghencea

Steaua - Rapid nu tine cont de locurile din clasament! Va fi derby total in Ghencea!

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 21 Februarie 2015, 13:38
Data actualizarii: Sambata 21 Februarie 2015, 13:48

Chiar daca in tribune va lipsi duelul dintre galerii, pe teren va fi actiune totala.

"Nu m-am simtit niciodata inferior echipei Steaua. Cel mai bun exemplu e meciul din tur, cand 60 de minute am jucat de la egal la egal cu ei. La fel va fi si maine, vom da totul pentru a obtine cat mai mult. Le-am spus si jucatorilor veniti la club ce inseamna Rapidul, ne-am ocupat de asta, stiu cat de important e derby-ul cu Steaua. Steaua e putin slabita, noi suntem mult, mult mai bine decat la meciurile din tur", a spus Pancu.

Cristi Balaj, 43 de ani, va conduce la centru Steaua - Rapid, anunta Digisport. Balaj are un singur meci al Rapidului in acest sezon, 0-1 cu Brasov. Steaua l-a primit pe Balaj din partea CCA in doua randuri, la victoriile cu Petrolul (3-2) si Dinamo (3-0).

Rapidistul Pancu a comentat si redenumirea clubului dipa scandalul cu MApN:

"Ne dorim ca FCSB sa redevina Steaua. Viata e mult mai frumoasa dupa o victorie cu ei, si mult mai amara dupa o invfangere! Ii batem maine, nu mai adresati intrebari de genul asta, ii batem!".

Modifică setările cookies