Acuzatii SOCANTE dupa ce a negociat cu Steaua: "A fost AMENINTAT CU PISTOLUL! I s-a spus sa faca ce zice presedintele"

Acuzatii SOCANTE dupa ce a negociat cu Steaua: "A fost AMENINTAT CU PISTOLUL! I s-a spus sa faca ce zice presedintele"

Un nou caz incredibil in Liga 1!

Anatole Abang, camerunezul care a fost imprumutat sezonul trecut de Astra de la New York Red Bulls, acuza practici incredibile din partea clubului din Giurgiu. Abang sustine ca episodul 'furtului' din vestiar ar fi fost doar o inscenare si ca a fost amenintat cu arma, la politie, pentru a accepta conditiile de prelungire impuse de club!

Africanul ar fi ales sa taca de frica si a vorbit doar dupa ce i s-a incheiat imprumutul in Romania. Echipa lui Ioan Niculae ar fi vrut sa-l pastreze si sa-l vanda apoi, numai ca Abang s-a opus oricarei discutii legate de prelungirea acordului. Fotbalistul dezvaluie intamplari ireale petrecute la Giurgiu.

"A fost dus la politie si amenintat cu o arma. Unul dintre politisti i-a soptit ca trebuie sa accepte oferta presedintelui, altfel va suferi in continuare", a explicat un apropiat de-al lui Abang, citat de site-ul 237foot.com!

Conform sursei citate, Abang ar fi fost fortat sa accepte conditiile Astrei pentru a putea fi vandut unei echipe interesate, cel mai probabil Steaua, cu care a si negociat dupa finalul campionatului!
 

VIDEO PROTVPLUS.RO

INTERVIU. Ministrul Economiei, Claudiu Năsui: „Prețurile de pe litoralul românesc sunt foarte mari”
BRAT
Modifică setările cookies