Superliga

Reacție vehementă la adresa lui Gigi Becali: "L-a băgat 4 minute pe Budescu ca să-și bată joc de el!"

FCSB a făcut primul pas greșit de la revenirea lui Toni Petrea, scor 0-0.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 19 Decembrie 2021, 23:25
Data actualizarii: Duminica 19 Decembrie 2021, 23:30

Salvată de tânărul portar Ștefan Târnovanu, care a avut mai multe parade impresionante, FCSB a dezamăgit la Sfântu Gheorghe, în special în repriza secundă, când nu a reușit să pună pericol la poarta covăsnenilor. 

Dumitru Dragomir: "L-au băgat 4 minute pe Budescu ca să își bată joc de el"

La pauză, Toni Petrea a forțat prin introducerea lui Claudiu Keșeru în locul lui Andrei Dumiter, însă Constantin Budescu, un alt jucător în care fanii lui FCSB își pun mari speranțe, a intrat abia în minutul 86, în locul lui Andrei Cordea.

Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, a avut o reacție dură la finalul meciului, considerând că Budescu a fost umilit de "antrenorul principal de la FCSB", făcând referire la patronul Gigi Becali, care s-a declarat în mai multe rânduri nemulțumit de randamentul mijlocașului ofensiv.

"Mi-a plăcut meciul. Mai apar jucători tineri de mare valoare. Portarul ăsta, Târnovanu, și doi tineri de la Sepsi. Portarul a apărat de senzație.

Eu n-am înțeles de ce l-au ținut pe Budescu rezervă, când ei jucau haotic, dezlânat. L-au băgat 4 minute ca să își bată joc de el. Nu e om de care să râzi așa! Ăștia cu experiență trebuie lăsați să joace mai mult timp, fiindcă în 3 minute nici nu se încălzesc. Dar 'antrenorul principal de la FCSB' nu poate fi contrazis.

În momentul când ai văzut că echipa e dezordonată și sunt atâtea faze pentru Sepsi, care putea să câștige meciul, trebuie să îi bagi pe ăștia bătrânii măcar jumătate de oră. Le și poți reproșa după aia dacă nu trag echipa", a spus Dragomir, potrivit Gsp.

Gigi Becali: "Budescu are o problemă. Îți fură mingea, toate mingile le dai la adversar"

Într-o intervenție telefonică la emisiunea "Ora Exactă în Sport", în urmă cu câteva zile Gigi Becali a vorbit despre jocul echipei, discutând și despre situația actuală a lui Constantin Budescu. 

"Eu spun ce cred eu, trebuie să spunem adevărul. Eu nu am diplomația aia, eu spun ce văd. Budescu nu este Budescu. A fost altceva, nu știu ce a fost. Știi care e treaba? La un moment dat, un jucător, oricât de mare talent ar avea, când mingea e la tine, și nu ai iuțime sau agerime pentru a putea să o păstrezi și vine și ți-o fură adversarul, părerea mea e că nu mai ai ce să cauți la fotbal. Eu așa cred. Dacă îți fură mingea, toate mingile le dai la adversar, degeaba.

Nu e atac, eu îl iubesc pe Budescu, numai că îi spun și lui astea. El nu vede? El nu-și dă seama? El crede că înțelege cel mai bine. Noi nu vedem asta sau ce? Nu ai voie. Când se întâmplă așa ceva, gata, ai o problemă. Salariul, când ai o înțelegere, trebuie să-l dai așa cum te-ai înțeles. Eu n-am spus de salariu, eu spun părerea mea despre calitatea lui de la ora asta. Poziție, nepoziție... voi vedeți ce vreți, eu văd ce vreau. Voi sunteți specialiști, e treaba voastră. Dacă joacă în altă poziție, eu cred că e mult mai periculos. Aseară a pierdut una la 20 de metri de poarta adversă și era cât pe ce să luăm și gol", a spus Becali.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!