Reactia lui Reghecampf cand a aflat ca Isvan Kovacs arbitreaza meciul cu Dinamo! Returul e azi, 20.30, la ProTV

►Saptamana mare in fotbal. Se poate intampla ORICE! Miercuri, 20.30: Astra - Petrolul, joi, 20.30: Dinamo - Steaua, in direct la ProTV

Istvan Kovacs, omul despre care Laurentiu Reghecampf a declarat in iarna ca "nu va mai arbitra niciodata Steaua", a fost delegat la partida de joi dintre Dinamo si Steaua, a anuntat astazi site-ul oficial CCA.

Intr-o interventie telefonica la Sport.ro, antrenorul Stelei a declarat ca nu e deranjat de decizia CCA si ca e convins ca nu vor fi probleme la meciul de joi.

"Am spus acest lucru dupa acel meci cu Astra, a fost un meci slab arbitrat de Istvan. Dar am spus ca este un arbitru tanar, care are valoare; nu stiu de ce a arbitrat asa la meciul ala, nici nu mai conteaza. Nu vreau sa fac declaratii foarte pompoase, sunt convins ca totul o sa fie in regula.", a declarat Reghecampf la Sport.ro.

Kovacs va fi ajutat de asistentii Sebastian Gheorghe si Ovidiu Artene si de asistentii suplimentari Robert Dumitru si George Gaman, in timp ce Miclos Nagy va fi rezerva.

Observatorii partidei de pe National Arena vor fi Augustus Constantin si Octavian Goga.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Anchetă la Spitalul Județean Suceava, unde anul trecut a fost primul mare focar de Covid-19 din țară
BRAT

Modifică setările cookies