Dinamo insolventa Ionut Negoita Superliga

Reactia lui Negoita dupa ce procurorii au descins intr-un dosar de frauda privind INSOLVENTA lui Dinamo

Citeste si - UPDATE | Dauna de 4 milioane distruge clubul. Ce se intampla cu Dinamo dupa fraudarea procesului de insolventa

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 09 Februarie 2017, 12:29
Data actualizarii: Joi 09 Februarie 2017, 12:34

Ionut Negoita a reactionat prin intermediul unui comunicat de presa in urma descinderilor din aceasta dimineata.

Reamintim ca procurorii au inceput o ancheta in cazul firmei care s-a ocupat de insolventa clubului si a unei alte firme de avocatura, acestia banuind ca s-au ascuns pana la 4 milioane de euro din patrimoniul clubului.

Comunicatul FC Dinamo

Avand in vedere comunicarea efectuata de Politia Romana, potrivit careia astazi au loc investigatii legate de procesul de insolventa a FC Dinamo Bucuresti, facem urmatoarele precizari: 

– Societatea noastra coopereaza cu cei in drept pentru lamurirea tuturor detaliilor legate procesul de insolventa al FC Dinamo Bucuresti.  

– suntem ferm convinsi ca rezultatul final al  acestor cercetari va confirma legalitatea si corectitudinea procesului de insolventa prin care Dinamo Bucuresti a trecut recent.  

Avem aceasta convingere cu atat mai mult cu cat, pentru realizarea acestui proces complex reprezentat de procedura de insolventa, pe langa eforturile noastre, au fost angrenati si unii dintre cei mai buni specialisti din domeniu.  

Eforturile clubului si ale echipelor de specialisti cu care am lucrat au dus la salvarea unui club de traditie al fotbalului romanesc. 

FC Dinamo
09.02.2017

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!