Reactia lui Mihai Stoica atunci cand a vazut imaginile cu dinamovistii purtand fulare cu Lazio! Ironia stelistului: "Sa intre in Play Off, sa-i batem de cat mai multe ori"
Luni 12 Februarie 2018, 22:58

Reactia lui Mihai Stoica atunci cand a vazut imaginile cu dinamovistii purtand fulare cu Lazio! Ironia stelistului: "Sa intre in Play Off, sa-i batem de cat mai multe ori"

Mihai Stoica, directorul sportiv al Stelei, a vorbit la Ora Exacta in Sport, IN DIRECT la PRO X, inaintea meciului cu Lazio.

Finala Champions League: Real Madrid - Liverpool, sambata, 26 mai, 21:45, in direct la PRO TV!

Finala Cupei Romaniei: duminica, 27 mai, in direct la PRO X: Craiova - Sibiu, ora 21:00! De la 17:00 se joaca finala Romaniei la U19, Steaua - Dinamo!

Oficialul stelist a povestit ca s-a amuzat copios cand i-a vazut pe Branescu si Mutiu purtand fulare de la meciul Dinamo - Lazio, de acum 10 ani. El a spus ca spera ca rivalii sa se califice in Play Off: "Sa-i batem de cat mai multe ori".

"M-am distrat copios cand i-am vazut pe Branescu si Mutiu cu fularele cu Lazio. Dinamo a condus la pauza in meciul cu Lazio si a pierdut apoi unica ei sansa de a juca in Liga. Copiii astia nu au nicio vina, nu stiu cine ii pune.

Noi ce ar trebui sa facem? Ar trebui sa iesim cu fulare cu Steaua - Bilbao din 2004? Noi ne-am calificat atunci! Ca noi jucam prin Europa!

Noi eram concentrati pe meciurile noastre, nu sa tinem cu adversarele lui Dinamo in Europa", a spus Mihai Stoica.

"Pentru mine, ideal ar fi ca Dinamo sa intre in Play Off. Noi sa-i batem de doua ori si ei sa-i incurce pe ceilalti.

Dinamo a facut mai multe puncte cu Viitorul anul trecut decat a facut impotriva noastra.

Eu asta imi doresc, sa-i batem de cat mai multe ori.

Anul trecut ei trebuiau sa faca o conferinta de presa si sa multumeasca Stelei ca i-a bagat in Play Off. Puteam si noi anul trecut sa pierdem la Medias", a adaugat acesta.
 Filmul accidentului în care 9 români au murit. Șoferul ar fi crezut că merge pe autostradă
BRAT