VIDEO Reacția lui Liviu Ciobotariu după ce Gabi Tamaș a anunțat că intenționează să plece de la FC Voluntari: "Întrebați-l pe el!"

Calificată în playoff și în semifinalele Cupei României, FC Voluntari traversează cel mai bun sezon în competiția internă. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 29 Aprilie 2022, 10:54
Data actualizarii: Vineri 29 Aprilie 2022, 11:35

În ciuda rezultatelor foarte bune, FC Voluntari nu pare să fie ocolită de probleme, iar la finalul sezonului ar putea pierde unul dintre cei mai importanți jucători ai echipei. 

Gabriel Tamaș a declarat că este pe punctul de a părăsi formația antrenată de Liviu Ciobotariu, din cauza promisiunilor financiare pe care conducerea clubului nu și le-a respectat. 

Cum a comentat tehnicianul afirmațiile fundașului de la Voluntari

"Gabi Tamaș este un jucător cu mare experiență. El își asumă ceea ce declară. Din punctul meu de vedere, Gabi a făcut un sezon foarte bun, așa că sunt deciziile lui pe care și le asumă. Nu am ce să comentez mai mult, întrebați-l pe el. Am vorbit cu el, mi-a spus ce are de gând să facă, o respect. A făcut un sezon foarte bun, vom vedea ce se va întâmpla. Gabi are caracter și va juca până la finalul sezonului", a spus acesta în cadrul unei conferințe de presă. 

Ce a declarat Gabi Tamaș

"Am avut câteva discuții cu conducerea de la FC Voluntari, dar, sincer să vă spun, eu mă gândesc să plec de la echipă. I-am ajutat cât am putut, sper că își dau seama, dar pentru mine cuvântul e cuvânt și am văzut că nu există cuvânt la această echipă.

Îi ajut la fiecare meci, dau totul, îmi rup picioarele dacă vor, că n-am treabă. Ăsta-s eu. Eu când pun osul la bătaie îl pun până la capăt, dar cuvântul este cuvânt la mine. Nu mă răzgândesc. Mie îmi trebuie liniște la vârsta mea, nu îmi trebuie stres și nervi.

Trebuie să-ți respecți și tu promisiunile. Ce s-a promis de ce nu îmi dai? Nu mi se pare normal și nu este singurul club din România unde am văzut așa. Dacă nici performanța nu se plătește, atunci hai să plătim eșecul", a declarat Gabriel Tamaș pentru ProSport.

Modifică setările cookies