VIDEO Indestructibilul Gabi Tamaș: „Niciodată nu am întâlnit un asemenea jucător! Își mai pune o injecție și-l vedem la meci!”

Veteranul Voluntariului și-a impresionat coechipierii. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 17 Martie 2022, 18:26
Data actualizarii: Joi 17 Martie 2022, 18:33

FC Voluntari o va întâlni pe Universitatea Craiova, în al doilea meci din playoff, duminică, de la 21:30, LIVE TEXT pe www.sport.ro. Însă, Liviu Ciobotariu (50 ani) nu va putea conta pe Gabriel Tamaș (38 ani) în duelul cu oltenii lui Reghecampf, liderul său fiind accidentat. 

Doar că Igor Armaș a dezvăluit că o problemă medicală nu îl poate opri pe Tamaș să evolueze, ci că sunt șanse să fie prezent cu Universitatea Craiova. Jucătorul din Republica Moldova a mărturisit că nu a mai văzut un fotbalist ca veteranul ilfovenilor până acum și că Tamaș este motorul echipei lui Liviu Ciobotariu. 

Armaș: „Gabi Tamaș e făcut din altfel de aluat!”

„Gabi azi e accidentat, dar mâine la meci putem să-l vedem, Gabi e făcut din altfel de aluat, mereu așa joacă. Niciodată nu am întâlnit un așa jucător, care să se antreneze așa, două zile, să se sacrifice chiar dacă e tot timpul legat, chiar dacă își mai pune o injecție, e devodat 100% echipei și tot timpul îți sare în ajutor”, a declarat Igor Armaș la conferința de presă premergătoare meciului cu Universitatea Craiova. 

În acest sezon, Tamaș a evoluat în 29 de meciuri pentru FC Voluntari, în care a reușit să marcheze un gol, în Liga 1 cu FCU Craiova, 2-0, în etapa a 18-a. 

Clasament playoff

Modifică setările cookies