Reacția lui Laurențiu Reghecampf după încheierea colaborării cu Universitatea Craiova 

Universitatea Craiova antrenor Universitatea Craiova Laurentiu Reghecampf Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 12 Iunie 2022, 21:22
Data actualizarii: Duminica 12 Iunie 2022, 21:32

Universitatea Craiova a anunțat oficial despărțirea de antrenorul Laurențiu Reghecampf (46 de ani), prin intermediul unui comunicat oficial publicat pe pagina de Facebook a echipei.

"Clubul Universitatea Craiova și antrenorul Laurențiu Reghecampf au decis, de comun acord, încetarea raporturilor contractuale.

Îi mulțumim lui Laurențiu Reghecampf pentru tot ceea ce a realizat la Știința și îi dorim mult succes mai departe", se arată în comunicatul oficial al grupării oltene.

Reacția lui Laurențiu Reghecampf după oficializarea despărțirii de Craiova

"Așa este, am închis colaborarea în această seară (n.r. duminică seară) cu Universitatea Craiova.

Vrea să mulțumesc mult publicului, jucătorilor și celor alături de care am muncit în acest an și să urez succes echipei mai departe. A fost o experiență interesantă", a declarat Laurențiu Reghecampf la DigiSport.

Laurențiu Reghecampf a strâns 44 de meciuri ca antrenor al Universității Craiova. A câștigat 25 dintre ele, șapte s-au terminat la egalitate, iar 12 au fost înfrângeri. În total, sunt 82 de puncte strânse cu antrenorul de 46 de ani la ”cârmă”, la care se mai adaugă și un golaveraj impresionant din punct de vedere ofensiv, cu 84 de goluri marcate și 37 primite.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!