GALERIE FOTO Întâlnire de gradul zero! Laurențiu Reghecampf, la același restaurant cu Anamaria Prodan: „S-a ridicat de la masă, a plecat imediat cum m-a văzut!”

anamaria prodan Laurentiu Reghecampf Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 11 Iunie 2022, 10:08
Data actualizarii: Sambata 11 Iunie 2022, 10:16

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan se află în plin proces de divorț, iar scandalul dintre ei pare departe de a fi încheiat. 

Antrenorul Universității Craiova a devenit tată pentru a treia oară, după ce iubita sa, Corina Caciu, a adus pe lume un băiețel, în urmă cu câteva săptămâni, pe care cei doi l-au botezat Liam. Laurențiu Reghecampf a pus capăt relației cu Anamaria Prodan în vara anului trecut, însă scandalul dintre cei doi continuă să fie unul aprins. 

Agentul a avut 'atacuri' dure la adresa celui care încă îi este soț, folosind și cuvinte jignitoare, atât la adresa lui Reghecampf, cât și despre iubita acestuia. Cei doi nu s-au prezentat la prima înfățișare de divorț, însă s-au întâlnit, pentru prima dată de când tehnicianul a devenit din nou tată, în mod involuntar. 

Întâlnire de gradul zero între Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan 

Laurențiu Reghecampf a fost recent în Capitală, acolo unde a luat masa cu Mihai Rotaru, acționarul Universității Craiova. La scurt timp, Anamaria Prodan și-a făcut apariția în localul în care se aflau cei doi, moment care l-a determinat pe antrenor să se ridice de la masă și să plece.

Impresarul a relatat desfășurarea evenimentelor, dezvăluind faptul că Laurențiu Reghecampf nici măcar nu a salutat-o. 

„Ne-am văzut, când am ajuns în restaurant, Mihai Rotaru s-a ridicat și m-a luat în brațe. Nu ne-am salutat eu și Reghe, nu aveam de ce, a murit pentru mine. Pentru mine familia e formată din Sarah, Rebecca, Laur jr și Luca, băiatul pe care l-am crescut. El, cu viața lui, nu mai există. Și, sincer, chiar nu știu ce a discutat cu Mihai, Rotaru este prietenul meu, este omul cu care l-am pus în legătură…. Poate se milogeste pentru clauză, habar nu am.

Nu aveam ce să discutăm, cred că Reghe trebuie să se bucure de restaurantele din Craiova, aici, în București, e mai complicat. El s-a ridicat de la masă, a plecat imediat cum m-a văzut, dar nu avea ce să stea acolo. Eu și Mihai, repet, suntem prieteni, nu am ce să discut despre Reghecampf, el nu există pentru mine. El are treaba cu femei, cu amante, nu cu fotbalul”, a declarat Anamaria Prodan pentru Fanatik

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!