Reghecampf, emoționat până la lacrimi în Ștefan cel Mare! Ce a declarat antrenorul Universității Craiova după victoria la scor cu Dinamo 

Laurentiu Reghecampf Dinamo Liga 1 Universitatea Craiova Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 10 Februarie 2022, 21:52
Data actualizarii: Joi 10 Februarie 2022, 22:07

Universitatea Craiova s-a impus fără probleme pe terenul lui Dinamo, 6-1.

Oltenii au reușit să pună capăt seriei de două meciuri consecutive fără victorie și s-au „distrat” cu Dinamo, în Ștefan cel Mare. Scorul a fost deschis de Cîmpanu, în minutul 9, iar Ivan a dublat avantajul, din penalty, în minutul 45. 

Imediat după startul reprizei secunde, Markovic a profitat de gafa lui Chesneanu și a marcat, iar în minutul 57, Bancu a marcat din pasa lui Ivan. Dinamo a reușit să înscrie prin Matei, din penalty, însă oltenii au mai lovit de două ori, prin Gustavo, în minutul 65, și Trică-Balaci, în minutul 88. 

Declarațiile lui Laurențiu Reghecampf

Antrenorul Universității Craiova a vorbit la finalul partidei despre victoria obținută, încântat de jocul echipei sale. 

„Nu m-am așteptat să marcăm și să avem un joc așa de bun, mă gândeam că venim după un meci greu, cu foarte multe emoții în joc. Și-au făcut jocul ușor de la început, s-au jucat puțin cu ocaziile și au tratat anumite momente superficial, dar s-a încheiat cu bine.

Vreau să îi fac pe jucători să înțeleagă că va fi un meci foarte greu, în Bănie, și ceilalți vin după trei meciuri foarte bine. Trebuie să uităm rezultatul, sincer, nu contează, sunt doar trei puncte. 

Dinamo e Dinamo, așa va fi în continuare, e un club foarte mare, își vor reveni cu siguranță. Pentru următoarele 2-3 zile aduce liniște victoria, dar urmează un meci greu și poate fi șters totul dacă nu câștigăm”, a declarat Laurențiu Reghecampf la finalul meciului. 

Laurențiu Reghecampf, emoționat până la lacrimi: „Îl văd ca pe copilul meu!” 

Totodată, întrebat despre reușita lui Atanas Trică-Balaci, tehnicianul a dezvăluit că s-a emoționat în momentul în care tânărul fotbalist a reușit să marcheze și a început să plângă. 

„Sunt copiii de la academia noastră, când am posibilitatea să îi bag, avem nevoie, trebuia să încerc să îl schimb pe Markovic, era la limită de cartonașe, îi folosesc. Cresc, e bine când intră să aibă jocuri bune, iar pentru Trică, faptul că a marcat e de felicitat. Nu mi-a spus nimic când a marcat, l-a bufnit plânsul și mi-au dat și mie lacrimile, îl văd ca pe copilul meu, când îl văd pe el, îl văd pe Bebe”, a spus antrenorul. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!