REACTIA lui Hagi, dupa anuntul lui Dragomir de fuziune intre Viitorul si Steaua: "E o diversiune bine gandita!" 

REACTIA lui Hagi, dupa anuntul lui Dragomir de fuziune intre Viitorul si Steaua: "E o diversiune bine gandita!" 

►Sport.ro prezinta: Debutul lui Benny in Glory, vineri 21:00! De la 22:00, debutul lui Arnold in WWE: Hasta la wrestling, baby!

Dragomir a anuntat fuziunea dintre Steaua si Viitorul, dar Hagi spune ca nu se pune problema. Mai mult, Regele considera ca este doar o diversiune din partea fostului sef de la LPF pentru ca sezonul se aproape de final iar Viitorul este implicata direct in lupta pentru salvarea de la retrogradare. 

"Este exclus ce a zis Dragomir, e o diversiune aruncata pe piata, bine gandita pentru ca acum se joaca salvarea de la retrogradare. Dar noi ne luptam in continuare, daca putem sa o facem mergem mai departe cu proiectul nostru. Noi vrem o colaborare buna cu cluburile din Romania pentru ca propunem jucatori", a declarat Hagi la Digi. 

Dumitru Dragomir a anuntat pe site-ul sau o fuziune spectaculoasa intre Steaua si Viitorul in aceasta vara. 
"Masura ar putea insemna un punct de plecare intr-un proiect nemaintalnit in fotbalul romanesc in ultimii 25 de ani. O echipa de mare traditie, cu multe trofee si suporteri, care sa aiba in spate si o scoala de fotbal foarte bine pusa la punct, dupa modelul marilor academii de la cluburile din Vest". 
 

VIDEO PROTVPLUS.RO

România este în scenariul verde. Premierul spune să nu ne așteptăm la o relaxare prea mare
BRAT
Modifică setările cookies