Reactia lui Cornel Dinu cand a aflat ca Negoita vrea sa schimbe sigla cu cainii. Noua stema, imprumutata de la Clubul Sportiv

Autor: Sport.ro
Vineri 01 Aprilie 2016, 16:59

	Reactia lui Cornel Dinu cand a aflat ca Negoita vrea sa schimbe sigla cu cainii. Noua stema, imprumutata de la Clubul Sportiv

Negoita a anuntat ca vrea ca echipa de fotbal sa poarte sigla Clubului Sportiv Dinamo. DETALII AICI

Cornel Dinu spera totusi ca cei doi caini de pe actuala sigla sa fie integrati in noul desen si ii transmite lui Nicolae Badea, cel care detine sigla, sa dea dovada de intelegere in discutiile cu Negoita.

"Trebuie studiate cu atentie aceste lucruri din punct de vedere juridic intrucat sunt ceva probleme de acest gen cu fosta societate a domnului Badea, care detine actuala sigla."

"Am convingerea ca se va rezolva totul pe pale pasnica. De asemenea am convingerea ca domnul Badea este un dinamovist veritabil fiinca nu are rost sa ne razboim aiurea."

"Si asa sunt niste vremuri tulburi. Indiferent de sigla, totii sportivii de la toate sectiile clubului au fost recunoscuti ca adevarati caini rosii chiar daca pe emblema clubului de fotbal au aparut abia la finalul anilor 90."

"Poate se va ajunge la un nou desen. Nu e exclus sa cuprinda si simbolul clubului, cei doi caini, care vor ramane in traditia mondiala a gruparilor, asa cum Liverpool are cormoranii", a declarat Dinu in Gazeta.


Captura foto: Wikipedia

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Klaus Iohannis: Din 15 mai se elimină purtarea măștii în exterior și restricțiile de circulație pe timp de noapte
BRAT
Modifică setările cookies